inSuppliers İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması için geri sayım başladı. Sektörün öncü firmalarının katılımıyla gerçekleşecek networking etkinliği, 20 Mayıs’ta İstanbul Fairmont Quasar’da yapılacak. inSuppliers ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik, yenilikçi formatı ile katılımcılara yeni iş birlikleri ve bağlantılar oluşturma fırsatı sunuyor. 

 

inSuppliers, B2B oturumlar, ilham konuşmaları, ikili görüşmeler, konuk konuşmacı ve özel bir akşam yemeği ile sektörde eşi bulunmayan bir formata imza atıyor.

İlki Ocak 2024’te düzenlenen ve büyük beğeni toplayan inSuppliers İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması’nın ikincisi, 20 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul Fairmont Quasar’da düzenlenecek. 

inSuppliers’ın düzenlediği etkinlik, yenilikçi formatı, benzersiz katılımcı profili, özel tasarlanmış profesyonel eşleşmeleri ile katılımcılara yeni ve kalıcı bağlantılar kurmaları için benzersiz fırsatlar sunuyor. B2B oturumlar, ilham konuşmaları, ikili görüşmeler, konuk konuşmacı ve özel akşam yemeği ile zengin networking fırsatları içeren etkinlik, inşaat sektörünü uçtan uca buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Sektörün en geniş temsili

Etkinlik, sektörün önde gelen yatırımcı ve taahhüt firmalarını, farklı sektörlerin inşaat gruplarını, mimarlık ofislerini, ürün ve hizmet sağlayıcıları, sektörün dönüşümüne öncülük eden meslek kuruluşlarını ve dernekleri, üniversitelerin öğrenci kulübü temsilcilerini bir araya getiriyor. 

Türkiye inşaat ve gayrimenkul  sektörünün onur gecesinde MESA  imzası Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün onur gecesinde MESA imzası

Sektörün bir araya gelmeye, güçlü bağlantılar geliştirmeye ihtiyacı var

Etkinlik hakkında konuşan inSuppliers Kurucusu Y. Mim. Güliz Fiş şöyle diyor: “Ocak ayında düzenlediğimiz ilk etkinlik geniş bir katılımla gerçekleşti, çok verimli iş birliklerine sahne oldu. Katılımcılardan aldığımız olumlu geri bildirimler ve talepler doğrultusunda ikinci etkinliği yapmaya karar verdik. Sektörün her zamankinden daha çok bir araya gelmeye, kalıcı iş birlikleri ve güçlü bağlantılar geliştirmeye ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz. İnşaat sektörünün yenilikçi startup’ı olarak sağladığımız çevrimiçi eşleşme ve önerme hizmetlerini, yüz yüze buluşmalarla fiziki ortama taşıyor, sektördeki bağların güçlenmesine katkı veriyoruz. Firmalara kendilerini özgürce ifade etmeleri için imkanlar sağlıyoruz. Amacımız, sektörü farklı iş yapış şekilleri ve yeni iş modelleri ile tanıştırmak, firmaların doğru kişilerle bir araya gelerek, verimli ve odaklı görüşmeler yapmaları için ortam sağlamak.”

Sektördeki en yeni gelişmeleri yakalamak, iş birliklerini güçlendirmek ve ilham almak için 20 Mayıs'taki bu büyük buluşmada yerinizi ayırtmayı unutmayın. 

Bilgi ve katılım için: www.insuppliers.network/