Konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminin yanı sıra son olarak kentsel dönüşümde faaliyet göstermeye başlayan Helmann, gayrimenkul alanında geliştirdiği çevreci ve kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Ankara ve Antalya başta olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde gayrimenkul projeleri hayata geçiren, doğaya ve insana saygılı konut üretmeyi öncelik olarak benimseyen şirket, yatırımlarını genişletiyor.

Afyonkarahisar'da hayata geçirilen ve içerisinde arsa, konut, otel ve AVM gibi yatırımların bulunduğu projesinde işletici olarak da yer alacak Helmann, son olarak Antalya Havalimanı'nın bitişiğinde yeni bir konut projesi hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Helmann, tüm bu alanlardaki yatırımlarını ve faaliyetlerini ülke ekonomisine sağladığı katma değeri artırmak ve şirket içi süreçlerin daha kurumsal, hızlı ve şeffaf şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla holding çatısı altında topladı.

Şirket, bundan sonra Helmann Holding olarak faaliyetlerini yürütecek.

"DAHA HIZLI, REKABETÇİ VE KURUMSAL OLMAK ADINA ÖNEMLİ BİR ADIM"

Helmann Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 20 yılı aşkın süredir profesyonel bir ekiple Türkiye'nin farklı illerinde ve Almanya'da konut, ticari gayrimenkul ve arsa projeleri geliştirdiklerini belirterek, turizm alanları ve otel yapımı konusunda da faaliyetlerinin bulunduğunu söyledi.

Uzun dönemdir gayrimenkul projeleri geliştirdiklerini anımsatan Özgün, sözlerini şöyle sürdürdü:

İzmir'in En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi: “Forum Göztepe” İzmir'in En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi: “Forum Göztepe”

"Konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminin yanı sıra kentsel dönüşüm faaliyetlerimizi de başlatmıştık. Son olarak kendi geliştirdiğimiz gayrimenkul projelerimizde yer alan ticari üniteler ile otel, AVM ve akaryakıt istasyonu gibi yatırımların işletmesine de karar verdik. Tüm bu hizmetlerimizi tek çatı altında toplamak amacıyla holding olmaya karar verdik. Organizasyonu daha kolay yürütmek, daha hızlı aksiyon ve karar almak önemli olan bu adımımız, daha rekabetçi ve kurumsal olmamızı sağlayacak. Projelerimizdeki memnuniyet ortalaması zaten sektörün çok üzerindeydi. Bu adımımızla söz konusu oranın daha da yükseleceğini, üretkenliğimizin daha da artacağını, çalışanlarımızın motivasyonunun daha da artacağını düşünüyoruz."

Selman Özgün, holding çatısı altında Türkiye'deki ve yurt dışındaki faaliyetlerini artırarak sürdüreceklerini ve ülke ekonomisine sağladıkları katma değeri artırmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.