Hayat Group, Lotus Towers projesiyle iş, yaşam ve eğlenceyi tek bir merkezde buluşturmayı hedefliyor. Projede, modern hayatın tüm taleplerine cevap verebilecek özelliklerle donatılmış 1+1'den 3+1'e uzanan farklı tiplerde daire seçenekleri ve penthouse daireler bulunuyor. Otel Konseptide ve Rezidans olmak üzere 2 bloktan oluşan Lotus Towers rezidans, home-office, ofis, ticari alan ve otelden oluşan birçok seçenekten oluşuyor. 

lotus

İlk Etapta B blok'un satışa sunduklarını aralık ayı gibi diğer bloğında satışa sunulacağını belitildi. Başlangıç m2 birim fiyat 45 bin gibi bir rakamdan satışa çıktıklarını belirtti. 

Bölgenin en lüks ve en büyük karma yaşam projesi olarak hayata geçen Lotus Towers projesiyle, 37.700m² inşaat alanının 5.000m²’sinin peyzaj alanı olarak kullanılması ve şehrin kalbinde rahat bir nefes alabilecek yaşam alanının yaratılması amaçlanıyor.

lotus-twers

Projenin lansmanında konuşan Hayat Group Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Abdelhalim, "Şehir yaşamını sevenler için daha modern ve kullanışlı alanlar oluşturuyoruz. Başakşehir gibi hızlı büyüyen bir bölgenin yanı sıra Beşiktaş, Şişli gibi bölgelerde de çok farklı mimariye sahip projeler geliştiriyoruz" dedi. Hayat Group bu işe başladığında çok farklı tarz ve mimaride konutlar üretmek için çok kaliteli mimarlar ile çalışıyoruz farklı yapılar yaparak çok dikkat çekici bir mimari geliştiriyoruz bir bakanın dönüp bir daha bakacağı tarzda yapılar yapmak için bu yola çıktık.

Şirketin Genel Müdürü  Yusuf Kenan Keskin de firmanın kentsel dönüşüm projeleriyle sektöre girdiğiniz 4 kentsel dönüşüm projesinden 3'ünün teslim edildiğini, 1 projenin de teslim aşamasında olduğunu kaydetti. Lotus Towers projesinin tanıtımını ise Satış Pazarlama Müdürü Ulaş Akbal yaptı. Akbal, ilk markalı proje olması nedeniyle heyecanlı olduklarını belirtti. Akbal, projenin otel ve rezidans konseptiyle inşa edildiğini ifade etti. 2022'nin Haziran ayı itibariyle inşaat sürecinin başladığını kaydeden Akbal, 31 Aralık 2024'te projenin biteceğini söyledi.

Hayat Group Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Abdelhalim, Başakşehir bölgesinde çok kısa zamanda farklı projelerle devam edeceğini çok kısa zamanda farklı projemizin lansmanını sizlerle gerçekleştireceğini söyledi 6 bloktan oluşacak olan proje aşamasında ve en kısa sürede tanıtılacağını belirtti.