Birbirinden güzel ve özel minik evleri bulup sizlerle tanıştırmaya devam ediyoruz. Bugün sizi hayallerinizdeki minimalist yaşama uygun 'Kesinlikle Muhteşem Küçük Yeşil Kabin' ile tanıştıracağız.

veranda

Minik ev yaşamını denememiş olanlar için göz korkutucu olabilir. İnsanların kafasında neden küçücük bir alanda yaşamalıyım, daha büyük alan daha iyi değil mi? soru geliyor Bu nedenle minik ev hareketinin ve minik yaşam felsefesinin birçok avantajı olduğu ortaya çıktı. Bunun en popüler sebepleri arasında finansal kaygılar, çevresel faktörler ve daha fazla özgürlük isteği yer alıyor.

mutfak-ev

Minik yaşam, maceralı bir yaşam tarzı ve büyük finansal avantajlar sağlar. Çoğu insan için gelirinin büyük bir kısmı ev almak için çalışıyor. Normal büyüklükte bir ev sahibi olmanın yüksek maliyeti ve buna bağlı maliyetler insanları küçük evleri tercih etmeye yöneltiyor. Hayalinizdeki küçük evi bulmak için web sitemizdeki diğer küçük evlere göz atın.

salon-evler

KÜÇÜK YEŞİL KONTEYNER EVLER

20 dönümlük arazi içinde doğa içinde yer alan bu küçük yeşil ev, İstanbul, Çanakça, Kabakça Mahallesi'nde yer almaktadır. İstanbul'un 30,6 km kuzeyinde yer alan bu yeşil ev, istenirse av sezonunda avcılara kiralanmaktadır.

küçük-yeşilev-yatak-odası

Evin bulunduğu yerde ötücü kuşlar, yırtıcı kuşlar, baykuşlar, atlar, keçiler, tavuklar, köpekler, kediler ve kaplumbağalar var. Tam bir sessizlik ve özen içeren küçük yeşil evin bulunduğu bölgede muhteşem bir gün batımı var. Yürüyüş ve keşif için farklı parkurlar var.

üst-kat-yatak-odası

Günün yorgunluğunu jakuzide atmak keyifli olmalı. Ayrıca açık havada bir mangal ızgarası vardır.

600 metrekarelik kabine girdiğimizde modern bir tasarım bizi karşılıyor. Evin iç dekorasyonu harika görünüyor. Evde büyük pencereler kullanılarak gün ışığından en iyi şekilde faydalanmak ve manzarayı seyretmek mümkündür.

küçük-yeşil-ev-banyo

Kabinin ana yaşam alanı oturma odası ve mutfaktan oluşmaktadır. Oturma odasında manzaranın tadını çıkarmak için rahat koltuklar ve büyük pencereler vardır. Tam donanımlı mutfak, iyi yemekler yapmak için gerekli tüm donanıma sahiptir.

küçük-yeşil-ev-modelleri

Ebeveyn yatak odasında bir kral yatak, dolap ve TV bulunmaktadır. Çatı katındaki yatak odasında bir ikiz yatak ve üç kişinin rahatça uyuyabileceği bir tam boy yatak vardır. Eksiksiz banyonun tasarımı harikadır.