13 Nisan’da ASELSAN Afet ve Lojistik Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Çukurova Isı Dış Ticaret ve Satın Alma Müdürü Selva Ünlü Duruak ve Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü, “Çukurova Isı ile boyama saati” etkinliğinde çocuklara eşlik etti.

Çukurova Isı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ) tarafından depremzede çocuklar için Hatay’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin sponsor firmaları arasında yerini aldı.

13-15 Nisan tarihlerinde; Antakya, Samandağ ve İskenderun’da gerçekleştirilen programda, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 40 öğrenci, 5-12 yaş arasındaki yaklaşık 500 çocuk için hazırladıkları etkinlik programı ile çocuklara moral oldu.

Çukurova Isı ile boyama etkinliği

Çocuklar, Yıldızlı öğrencilerin liderliğinde gerçekleştirilen; masal okuma, boyama, puzzle, uçurtma ve meslek tanıtım aktivitelerinde keyifli zaman geçirdi.

Programın birinci gününe katılan Çukurova Isı Dış Ticaret ve Satın Alma Müdürü Selva Ünlü Duruak ve Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü’de “Çukurova Isı ile boyama etkinliği”ne katılarak, çocuklara eşlik etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin 23 Nisan etkinliklerine sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü sözlerine şöyle devam etti:

Etkinlikler süresince çocuklarımıza biraz olsun depremi unutturmak, onları mutlu etmek, bizleri de mutlu etti. Çukurova Isı olarak, çocuklarımızın mutluluğu için onların yanında olmaya, yaralarını sarmaya ve bu tür programları desteklemeye devam edeceğiz. Bu başarılı organizasyon için Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü’ne ( MAKTEK ) ve Sayın Prof. Dr. Özden Ağra’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.