Küçücük bir evde yaşamak güzel. İnsanlar giderek artan bir şekilde geleneksel evler yerine küçük evleri tercih ediyor. Bunun için birçok nedeni vardır. Minik evler uygun maliyetli, çevreci ve özgürlük hissi verdiği için tercih ediliyor.

Beautiful-Modern-Tiny-Farmhouse-with-Loft-10-1024x683

Çoğu insan, küçük bir evde yaşamanın sıkışık ve rahatsız olacağını düşünür, ancak durum bu değildir. Minik evler, mevcut alanı en üst düzeye çıkarmak ve alandan en iyi şekilde yararlanmak için tasarlanmıştır. Bu nedenle küçücük evlerde yaşadığınızda aslında ne kadar ferah olduklarını göreceksiniz. Hayallerinizdeki minik evi bulmak için birbirinden farklı minik evleri incelemelisiniz. Sitemizdeki diğer minik evlere göz atarak hayalinizdeki minik evi bulabilirsiniz.

Beautiful-Modern-Tiny-Farmhouse-with-Loft-9

Bu modern çiftlik evi, arka bahçeye inşa edilebilecek bir çalışma ofisi olarak tasarlanmıştır. İstenirse ev olarak da kullanılabilir. Bu 224 metrekarelik kompakt ev çok şirin bir görünüme sahip.

Beautiful-Modern-Tiny-Farmhouse-with-Loft-8

Bu modern bina, yaklaştığınız her yönden görsel olarak çekici bir tasarıma sahiptir. Dış duvarlarda sac ve çıta siding kullanılması eve estetik bir görünüm kazandırmıştır.

Beautiful-Modern-Tiny-Farmhouse-with-Loft-6

Evin en göze çarpan özelliklerinden biri kapalı veranda alanıdır. Evin arka duvarından birkaç metre kadar uzanan alan, dışarıda keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Bar olarak tasarlanan bu alan, aileniz ve yakın arkadaşlarınızla brunch organize etmek için güzel bir fırsat sunuyor.

Beautiful-Modern-Tiny-Farmhouse-with-Loft-7

Cam panelli çift kapıdan evin içine adım attığımızda modern bir tasarımla karşılaşıyoruz. Büyük pencereler evin içine iyi gün ışığı girmesini sağlar.

Beautiful-Modern-Tiny-Farmhouse-with-Loft-3

Evin girişinde mutfak, ofis alanı ya da yemek masası olarak kullanabileceğiniz bir alan bulunuyor. Büyük pencere sizi dışarıdaki veranda alanına bağlar.

Girişteki ahşap merdiven sizi sıcak, konforlu ve davetkar bir çatı katına çıkarıyor. Bu alanı dinlenme odası veya yatak odası olarak kullanabilirsiniz. Çatı katının her iki yanındaki pencereler, alanın iyi aydınlatılmasını sağlar.

Sizi hikayelerinizi ve minik ev fotoğraflarınızı bizimle paylaşmaya davet ediyoruz, böylece birlikte başkalarının hayallerindeki minimalist yaşamlara ilham verebilir ve tutkumuzu daha da güçlendirebiliriz.