Bahar aylarının verdiği enerji ve tazelenme hissi ile birlikte yaşam alanlarında değişikliğe gitmek iyi bir fikir haline geliyor. Günsan Elektrik, yenilik arayışında olanlara Radius Elements Pleksi serisindeki renkli anahtarlarını öneriyor. 

Bahar aylarıyla birlikte doğa tazelenip yenilenirken yaşam alanlarını da kışın kasvetli havasından çıkarıp, enerjisini yükseltmek mümkün. Yaz yaklaşırken renk tercihlerinde daha canlı ve daha enerjik tonlara doğru bir yönelim oluyor. Başta anahtar ve priz tasarımları olmak üzere tüm yaşam alanlarına stil sahibi imzalar atan sektörün önde gelen markalarından Günsan Elektrik, güneşin kendisini hafif hafif göstermesiyle yeni stiller deneyimlemek isteyenlere alternatifler sunuyor. 

Renklerin gücüyle bahar enerjisi evlerde  

Günsan Elektrik, Radius Elements Pleksi serisinde yer alan rengarenk anahtarlarla yaşam alanlarında bahar havası estiriyor. Seride; pastel menekşe, pastel mavi, pastel yeşil, pastel gül kurusu, pudra pembesi, inci altın, inci gümüş ve siyah renkten oluşan 8 alternatif bulunuyor. Her ev stiliyle uyumlanabilecek seri, renklerin enerjisinden gelen pozitifliği evlere yansıtıyor. 

Günsan Hakkında
 
1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor