Son olarak Radius Matris Serisini portföyüne ekleyen Günsan, koyu renkli dramatik tonlar ve açık pastel renklerden oluşan seri ile tüm yaşam alanlarına kolaylıkla uyum sağlıyor. 

Geleceği şekillendiren yaklaşımları anahtar, priz ve elektrik ekipmanlarına entegre eden Günsan, yenilikçi ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. En yeni serisi Radius Matris Koleksiyonuyla Günsan, zarif ve sade tasarımı ile yaşam alanlarında tamamlayıcı bir rol oynuyor. 

Her tonuyla farklı stillere hitap ediyor.

Radius Matris anahtar serisi; Beyaz, Krem, Füme, Mocha ve Siyah olmak üzere 5 farklı alternatiften oluşuyor. Beyaz, Krem ve Mocha renkleriyle sade ve kahve tonlarında dizayn edilmiş yaşam alanlarını tamamlayan seri; füme ve siyah renkleri ile ise koyu dramatik tonlardaki dekorasyonlara ilham kaynağı oluyor. Her tonuyla farklı stillere hitap eden seri, hem ofis hem de ev dekorasyonlarının ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Günsan Hakkında
 1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor