Çeşitlilik ve farklılıklar dünya çapında öne çıkan en trend konuların başında yer alıyor. Yaşam ortamları ve ihtiyaçlar da büyük farklılıklar gösteriyor. Özellikle banyolar kendimize zaman ayırdığımız ve kişisel bakım ritüelleriyle kendimizi şımarttığımız kişisel bir alan olarak konumlanıyor. Bu “ben alanında” kendi kişiliğimizi yansıtmak ve bireyselliğimizi ifade etmek isteriz. Fakat musluk gibi armatürler söz konusu olduğunda, zamansızlık ve kalite renk seçiminde önemli bir rol oynuyor. 

LIXIL EMENA Kategori Lideri Benjamin Kraus, “Tüketicilerin son dönemde tasarım konusuna daha fazla önem verdiği görülüyor. Sadece rahatlık ve işlevsellik açısından ihtiyaçlarını karşılayan değil, aynı zamanda bir tasarım ifadesi oluşturmalarına da olanak tanıyan banyo çözümleri dikkat çekiyor. Bu da kişisel zevklerin özelleştirilmesi anlamına geliyor. GROHE, profesyonel ürünlerinin yanı sıra en yeni renk olan Phantom Black ile tüketicilere ve profesyonellere yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecekleri bir ortam sağlıyor. Aynı zamanda, klasik renk seçimi ve yüzey kalitesi sayesinde kullanıcılara uzun süre keyif alacakları bir  banyo sunuyoruz” dedi.

Uzun ömürlü tercih özgürlüğü: GROHE Renk Koleksiyonu

Banyo çözümleri ve mutfak armatürlerinde lider marka GROHE, evlerde en sık kullanılan ürünlerden musluklara yönelik ekstra özen gösteriyor. SuperSteel’den Cool Sunrise’a, Warm Sunset’ten Hard Graphite’e kadar farklı renk yelpazesindeki dayanıklı, güzel ve klasik ürünler için GROHE, havacılık ve uzay endüstrisinde kullanılan Fiziksel Buhar Biriktirme (PVD) teknolojisini kullanıyor. İlk adım olan ön işlemde, bileşenler dikkatlice temizleniyor ve plastik bileşenlerin gazdan arındırma işleminden geçtiği bir fırında ısıl işleme tabi tutuluyor. İkinci adımda PVD kaplama uygulanıyor. Bu işlem yüksek vakumlu bir ortamda gerçekleşiyor ve üç adımdan oluşuyor: İlk adımda alt tabaka tekrar temizleniyor sonra temel kat uygulanıyor ve bu işlemi boya katı uygulaması takip ediyor. PVD işlemi, galvanizli yüzeylere göre üç kat daha sert ve çizilmeye karşı on kat daha dayanıklı yüzeyler elde edilmesini sağlıyor. Bu süreç aynı zamanda GROHE'nin daha geniş bir renk yelpazesi sunmasına olanak tanıyor.

En şık renksiz renk: mat siyah

Parlak beyaz ve krom banyo konseptine mükemmel bir kontrast oluşturan mat siyah kaplama sofistike ve dengeli bir görünüm yaratıyor. GROHE, Profesyonel portföyü için Phantom Black adlı yeni bir renk sunuyor. Lake kaplama tekniği sayesinde, tüm GROHE Phantom Black ürünleri, toz boya ile işlenmiş siyah varyantlara kıyasla korozyona, solmaya ve çizilmelere karşı daha dayanıklı olacak şekilde geliştirildi. Ayrıca, Phantom Black görünür parmak izlerine karşı koruyucu bir özellik sunar. Bu nedenle daha az temizlik gerektirir ve bakımı kolaydır.

GROHE Renk Koleksiyonu'nun yanı sıra yeni Phantom Black, uzun ömürlü koordineli bir tasarım konsepti sağlamak için bataryalar, duşlar, termostatlar, sifon plakaları (parlak siyah varyantlar olarak da mevcut) ve aksesuarlar dahil olmak üzere tüm banyo kategorilerinde mevcuttur.