5000 m2’lik giriş alanındaki meydanıyla sakinlerine ve ziyaretçilerine “hoş geldiniz” diyen Göl İstanbul, ne kadar ferah ve prestijli bir yaşama yelken açtığınızı size daha ilk anda hissettirir.
21 metrelik geniş bir bulvara sahip olan Göl İstanbul, 172.300 m2’lik bir alana kurulmuş toplamda 97 lüks villadan oluşuyor. 5+1, 6+1 ve 7+1’lik tek katlı şık villaları ile size nezih ve konfor dolu bir hayat tarzı sunuyor.

Göl İstanbul’da hem sizin hem de aracınızın yeri hazır. Birden çok aracınız olsa bile park yeri bulma stresi yaşamaz, araçlarınızı sadece size özel kapalı park yerine güvenle bırakabilirsiniz.

Ortak kullanılan kapalı park alanlarında yaşanan yer bulma problemleri veya açık alanda park edilen araçları etkileyen olası fırtına ve dolu gibi olumsuz doğa şartları nedeniyle endişelenmez, aracınızın güvenliğinden her daim emin olarak günlük yaşamınıza devam edebilirsiniz.

Göl İstanbul’daki otoparklar 5+1’ler için 2 araç, 6+1 ve 7+1’ler için ise 3 araç sığabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Kişisel özgürlüğünüzü doyasıya yaşayabileceğiniz, meraklı gözlerden uzak, huzurlu, mutlu ve çok özel bir hayata hazır mısınız?

Göl İstanbul villalarındaki yaşam alanınız sadece size özel. Villanız, bahçeniz ve havuzunuz, diğer villalardan bağımsız ve kimsenin göremeyeceği bir şekilde tasarlanmış ve inşa edilmiştir. Göl İstanbul demek, sadece size özel bir yaşam demektir.

Adres Bilgileri

Alkent2000 Mah. Mehmet Yeşilgül Bulvarı No:6
Büyükçekmece / İstanbul

İletişim Bilgileri

444 32 62