Doğada olan renklerin mekanlara taşınma gereksinimine cevap veren kumanda kapaklarıyla kullanıcısına alternatifler sunan Geberit; mevsim çiçeklerinin desenini, bir şehrin siluetini ya da kullanıcısının beğendiği herhangi bir dokuyu banyosuna taşıyabilmesine olanak sağlıyor. Mekânsal tasarıma zamansız ve daha kişisel bir form kazandıran Geberit, klasik anlayışı yansıtan Sigma21 ve kapsamlı zarafete uygun Sigma50 kumanda kapaklarıyla banyosuna kendi dokunuşunu bırakmak isteyenlere zengin seçenekler sunuyor. 

Tüm farklı kişisel zevkler Geberit kumanda kapaklarında buluşuyor.

İstenen bir yüzey veya ilgi çekici bir desene uygun şekilde kişiselleştirilebilen Geberit kumanda kapakları, kullanıcısının tercih ettiği renkle banyoya uygulanırken üzerine farklı dokudaki yüzeylerin uygulanabilmesine de imkan veriyor. Geberit’in klasikleri arasına giren kumanda kapağı Sigma21, dayanıklı çinko dökümden yapılmış ana gövdesi sayesinde uzun yıllar dayanıklı bir kullanım sunuyor.  26 renk seçeneği ve estetik tasarım halkalarına sahip Sigma21’de yer alan ve su tasarrufu sağlayan çift kademeli yıkama, doğal kaynakları koruma konusunda günlük yaşamda önemli bir rol oynuyor. Cam, arduvaz, seramik veya ahşap yüzeylere kolaylıkla monte edilen Sigma21, banyoları daha kişiselleştirilmiş bir yaşam alanına çeviriyor. 29 renk seçeneğiyle kapsamlı zarafeti yansıtan kumanda kapağı Sigma50 ise dayanıklı çinko dökümden yapılmış taban plakası sayesinde elegant bir görünüm yaratıyor. Cam, arduvaz, plastik, metal veya ahşap yüzey alternatiflerine sahip Sigma50 farklı banyo duvarlarına kolayca uyum sağlarken çift kademeli yıkama sistemi de su tasarrufunda öncü oluyor.    

Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 4 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 26 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, yaklaşık 50 ülkede sayıları 12.000'i bulan çalışanıyla 2022 yılında 3,4 milyar CHF ciro elde etmiştir. Geberit hisseleri SIX Swiss Exchange'de işlem görmektedir ve 2012 yılından bu yana SMI'nın (Swiss Market Index) bir parçasıdır.