internethaber EDitörü Hadi Özışık!ın haberine göre Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali ihsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etmiş ve Cumhur İttifakı’na katılması yönünde talepte bulunmuştu. Fatih Erbakan, kararı birkaç gün sonra açıklayacağını söylemişti.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı’na katılmak için bazı talepler de bulunacak. Peki bu talepler neler olacak ve Cumhur İttifakı’nda yer alan Devlet Bahçeli'nin buna karşı talepleri neler olacak?

Fatih Erbajkan Cumhur İttifakı’na meleketin faydasına olacak bir çok teleplerde bulunarak dikkatlari üzerine çekiyor , Çok sürpriz oy alması bekelen Yeniden Refah partisine katılımlar son yılların en büyük katılımı olduğu görülmekte dik duruşu ile ön plana çıkan Erbakan Bbasının izinden gidiyor.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, konuyla ilgili tüm detayları ve gündemin diğer başlıklarını, Youtube canlı yayınında değerlendirdi.