Perakende mağaza zinciri ile büyümeye devam eden ve ev yaşam ürünleri kategorisinde 2011 yılından bu yana hizmet veren Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye genelinde 36 mağazaya ulaşan Evidea, İstanbul’da 14. mağazasını Starcity Outlet’in zemin katında açarak tüketicilerle buluştu. 

Evidea, Starcity Outlet’teki mağazasını açtı.

Kaliteli, trend ve kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri uygun fiyatlarla sunan Evidea, her yaşa ve her tarza hitap ederken 1.500 m2 büyüklüğündeki mağaza konseptiyle de ferah bir alışveriş deneyimi sunuyor. 

Ayrıca Evidea, 3-13 Kasım tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyasıyla, elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde her 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim kazandırıyor.

Türkiye’nin dört bir yanında mağaza açmaya devam ettiklerini belirten Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş; ‘2022 yılı sonu hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazamızla birlikte şu anda Türkiye genelinde 36 mağazaya ulaştık ve tüm mağazalarımızda müşterilerimize keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz. Güçlü organizasyon yapımız, deneyimli kadromuz, geniş mağaza konseptimiz ve zengin ürün yelpazemiz ile 2025 yılı sonuna kadar 110 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz.’ dedi.