Siltaş Korupark’ta Kişiye Özel Kampanya Var Siltaş Korupark’ta Kişiye Özel Kampanya Var

Bu iğrenç gözetleme durumu Yunanistan'ın sahil kenti Selanik'te mide bulandıran bir olay yaşandı. Selanik şehir merkezinde bulunan 70 metrekarelik eşyalı ve yakın zamanda tadilat yapılmış temiz evi kiralayan üniversite öğrencisi genç kadının mutluluğu kursağında kaldı. 

İsmi açıklanmayan genç kadın sahibinden kiralık ilanı olan evi ortalamanın çok altına kiraladıktan bir süre burada yaşamaya başladı. Bu sırada bütün arkadaşlarına hem evin konumu, hem kirası hem de evin durumu sebebiyle çok mutlu olduğunu söyleyen genç kadın 2 ay sonra ise büyük bir şok yaşadı. 

Kameranın yatak odasına ve açık duşa dönük olduğu belirtilirken, genç kadının bir gün evin tavanında beyaz bir cihazı fark etmesiyle endişelendiği belirtildi. Ev sahibinin bu cihazın "alarm sistemi" olduğunu söylediğini aktaran genç kadın cihazdan kırmızı ışık çıktığını fark etti. Daha sonra elektrik işlerinden anlayan amcasını çağırınca amcası da bunun bir kamera olduğunu söyledi. Önce ev sahibiyle iletişime geçseler de daha sonra yasal mercilere başvurdular.

Tamamen eşyalı olan evde gizli kamera keşfeden genç kadın durumu yetkililere anlattı ve yasal süreç başlattı. 2019'da yaşanan olayla ilgili mahkeme kararını bugün verdi... Hakim ev sahibine 26 ay hapis cezası verirken bunu 3 yıl erteledi.