Her ne kadar ismi TV sehpası olarak geçse de günümüzde TV üniteleri özellikle oturma odalarının en önemli tamamlayıcı unsurlarından birini oluşturuyor. İşlevselliği bakımından vitrin ya da konsol olarak da kullanılmaktadır.  Asortie Mobilya, klasik dekorasyon tutkunları için 2023’ün en lüks TV ve duvar ünite modellerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. 

Mekânın büyüklüğüne göre özel olarak kurgulanmış TV üniteleri

Klasik TV üniteleri, bir televizyon sehpası olmaktan öte salonlara farklı ve zengin bir hava kazandıran önemli bir dekoratif unsur olarak ön plana çıkmaktadır. Televizyon sehpası tarzında dizayn edilmiş TV üniteleri olduğu kadar mekânın büyüklüğüne göre özel olarak kurgulanmış duvar ünitesi olarak da kullanılan TV üniteleri tasarlanabilmektedir. 

Estetik ve kaliteyi bir arada kombin ediyor.

 

Asortie Mobilya, klasik duvar ünitelerinde ve klasik TV sehpalarında estetik ve kaliteyi bir arada kombin ediyor. Farkı modeller ile her mekâna uygun tarzda ürünler tasarlayan Asortie, tamamen doğal ahşaptan el işçiliği ile ürettiği TV sehpası ve duvar ünitelerini kullanıcının istediği renk ve ölçüde özel olarak üretebiliyor. Panolu ve panosuz olarak üretilebilen klasik TV üniteleri modellerinde tasarım sizin hayal gücünüz ile sınırsız hale geliyor.

Salonlarınızın havasını değiştirecek.

Salonlarınızın havasını değiştirecek ve zengin bir dekorasyon görüntüsü oluşturacak Asortie duvar ünitesi modelleri yeni sezonda daha fonksiyonel hatlara sahip olacak şekilde tasarlandı. Lüks duvar ünitesi modelleri, salonlarında ölçüsüne göre farklı ölçü seçenekleri ile üretilebiliyor. Aynı zamanda salonlarınızdaki yemek odası takımları ve koltuk takımları modelleri ile kombin olacak şekilde istediğiniz renklerde de üretilebilmektedir.