Karar.com'un haberrine göre  FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının final yapmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilişki ve cinsellik üzerine verdiği tavsiyelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Takipçilerinden gelen soruları yanıtsız bırakmayan Esra Ezmeci, gelen itirafla hayatının şokunu yaşadı. Kocasının iğrenç teklifi herkesi sinirlendirdi. Eşim başkalarıyla... Bu kadarı da pes artık! Bakın Esra Ezmeci nasıl bir cevap vermiş?

'Esra Ezmeci 1

Son dönemin en çok konuşulan isimlerin başında gelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Instagram hesabından soru-cevap etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Essra Ezmeci, bir sosyal medya kullanıcısından gelen itirafla sinir küpüne döndü. Kocasının iğrenç teklifi herkesin ağzını açık bıraktı. Eşim başkalarıyla... Bu nasıl bir aile! Ünlü psikolog sinirden çıldırdı. İşte detaylar...

'Esra Ezmeci -itiraf

İlişki ve cinsellik üzerine verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Instagram hesabından soru-cevap etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Dün akşam yeni bir etkinlik düzenleyen Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla küçük dilini yuttu!

KOCASININ İĞRENÇ TEKLİFİ HERKESİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI

Etkinliğe katılan bir sosyal medya kullanıcısı Esra Ezmeci'ye kocasının, başka erkekler ile birlikte olmasını istediğini ve nasıl tepki vermesi gerektiği konusunda yardım istedi. "Bu durum ilişkimizi olumsuz etkiler mi?" sorusunu Ezmeci’ye yönelten kadın, büyük tepki çekti.

ESRA EZMECİ SİNİRDEN ÇILDIRDI

Takipçisinin sorusunu yanıtsız bırakmayan Esra Ezmeci, şu ifadeleri kullandı:

"Buna hiç olumlu bakmayın ve kabul etmeyin. Bu yüzden birçok ilişki bitebiliyor. Nasıl böyle bir şeye olumlu bakabiliyorsunuz aklım almıyor bazen. Böyle bir durum yaşanmış evlilik artık evlilik değildir."