Çukurova Isı, 29 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek “ISK Sodex 2021 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı”nda çevreci, verimli ve yenilikçi ürün gamını sergileyecek. 

Alan ve proses ısıtmasıyla ilgili ürünlerini, müşterilerinin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda çeşitlendirerek, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla yılın ilk çeyreğinde İtalya’nın köklü iklimlendirme sistemleri tedarikçisi olan Sabiana ile “sulu radyant panel” ürünleri için distribütörlük anlaşması imzalayan Çukurova Isı, sulu radyant panel ürün grubunu, ilk kez Sodex Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunacak. 

Küresel iklim krizi ile mücadelede etkili çözümler

Çukurova Isı’nın fuarda sergileyeceği bir diğer ürün ise “Robur marka Sıcak Hava Üreteçleri” olacak. Küresel iklim krizi ile mücadelede etkili çözümler sunmak üzere geliştirilen “Robur Sıcak Hava Üreteçleri” yüksek enerji verimliliği ile sektörde fark yaratıyor.

Ecodesign Direktifi’ne (ErP) uygun olarak geliştirildi

Avrupa Komisyonu’nun enerji verimliliğini arttırma ve karbon emisyonlarını azaltma hedefleri doğrultusunda hazırlanan Ecodesign Direktifi’ne (ErP) uygun olarak geliştirilen “Robur  Sıcak Hava Üreteçleri”, düşük emisyon değerleri ile sınıfının en çevreci teknolojisi olarak biliniyor. Aynı zamanda muadillerinden yüzde 25 daha düşük olan ağırlığı ve kompakt dizaynıyla da dikkat çekiyor. Uzaktan kontrol edilebilen “Robur  Sıcak Hava Üreteçleri” ile sistemi; verimli, rahat ve hızlı bir şekilde yönetmek mümkün hale geliyor. 

Ürün gamını, müşterilerinin beklentilerine cevap verecek şekilde geliştirmeye devam eden Çukurova Isı, ev ve yazlıklarda ki açık alanlar için geliştirdiği “Goldsun Aqua Plus Elektrikli 

Isıtıcı”ları da ilk kez fuarda sergileyecek. IP 55 su korumasına sahip olarak üretilen  Goldsun Aqua Plus Elektrikli Isıtıcı”ların içerisinde yer alan halojen ampul, 1.5 saniye içerisinde 2250°C’ye ulaşarak anında maksimum ısıtma hissi yaratıyor ve geniş açılı ısıtma teknolojisi ile ısıtıcının uzak mesafelerden dahi ısıtma yapmasına imkân sağlıyor. Cihazın sahip olduğu kızılötesi uzaktan kumanda ise ısıtıcıyı 5 farklı kademede çalıştırma avantajı sunuyor.

Amerikan Roberts Gordon LLC firması ile lisans anlaşması imzaladı

30 yılı aşkın bir süredir Türkiye ve Orta Doğu distribütörlüğünü sürdürdüğü Amerikan Roberts Gordon LLC firması ile Blackheat markalı borulu radyant ısıtma sistemlerinin imalatına yönelik lisans anlaşması imzalayan Çukurova Isı, daha önce ABD’den ithal ettiği Blackheat Borulu Radyant Isıtma Sistemlerini, Roberts-Gordon lisansıyla artık Türkiye’de ki fabrikasında üretecek. Çukurova Isı’nın 20 Eylül itibariyle kendi fabrikasında üretmeye başladığı Blackheat Borulu Radyant Isıtma Sistemleri de fuarda sergileyeceği ürünler arasında yer alıyor.  

Goldun Elite, Goldsun Performa ve Goldsun CC markalı seramik plakalı radyant cihazların, 3 kademeli yeni modelleri de fuarda sektör profesyonelleriyle buluşacak.

Enerji ve emisyon yönetimine ağırlık 

Avrasya Bölgesi’nin lider HVAC & R Fuarı olan ISK SODEX’te 100’ü aşkın ülkeden uzman katılımcıya ve ziyaretçilere, çevreci ürün ve çözümlerini tanıtıp, sektör profesyonelleriyle bilgi alışverişi yapacaklarını söyleyen Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman ÜNLÜ, şu açıklamalarda bulundu : “Geliştirdiğimiz inovatif ısıtma teknolojileri ile gezegenimizi tehlikeye sokan iklim kriziyle mücadelede etkin rol alıyoruz. Araştırma ve geliştirme faaliyetlerimiz ile ürünlerimizin yaşam döngüsü boyunca çevresel etkilerini azaltmayı hedefliyoruz. Karbon ekonomisine geçmek için enerji ve emisyon yönetimine ağırlık veriyoruz. Bu kapsamda  fuarda da çevreci ısıtma teknolojilerimize dikkat çekmek istedik.