Yapmış olduğu başarılı çalışmalarla emlak sektörüne değer katan Emlak Kulübü, aynı zamanda sosyal kulüp olma özelliği ile de üyelerinin birlik ve beraberliklerini pekiştirerek motivasyonlarının artmasını sağlıyor.

PROGRAM DETAYLARI

Boğaz turu Saat 19:00 da Kuleli askeri lisesi önündeki iskeleden hareket ile başladı.

Daha sonra Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ katılımcılara hoş geldin konuşması yaparak “Kulüp olarak her geçen gün büyüyoruz. Üyeler arasında iş birliği ve portföy paylaşımları ile güzel sonuçlar alıyoruz. Aynı zamanda, Birlik ve beraberliğimizi artıran bu tür etkinlikler ile üyelerimizin motivasyonlarının yükselmesini ve keyifli zamanlar geçirmesini amaçlıyoruz. Katılım yapan tüm üyelerimize ve misafirlerimize çok teşekkür eder, herkese keyifli bir akşam diliyorum “dedi.

Ardından yeni 5 üyenin üyelik sertifikaları Başkan Fuat Özdağ tarafından takdim edildi.

Egepen Deceuninck’ten Türkiye’de bir ilk Egepen Deceuninck’ten Türkiye’de bir ilk

Katılımcı konuklardan uzun zamandır boğazda emlakçılık yapan ISTEB Koop Başkanı, Bosforce Yönetici Ortağı Ulvi Özcan boğaz yalıları hakkında katılımcılara rehberlik yaptı.

Ulvi Özcan, yalıların tarihini, hikayelerini anlattı, ilginç gördüğü olayları katılımcılarla paylaştı ve yalı alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda görüşlerini ifade etti.

Gecede iki de onur konuğu vardı. Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Başak Balkır Gülen ve Emlak ve Emlak Yönetimi Başkanı Dr.Murat Bolat’ta katıldı.

Program akşam yemeği ve ardından katılımcıların güzel vakit geçirdiği DJ performansla devam etti.

Editör: Kadir Özel