Son zamanlarda sıkışan piyasalar konut sektörünü dar boğaza soktu ve konut fiyatları günden güne eriyor bu durumda akla gelen ilk şey ev almak için uygun bir zaman mı ?





İstanbul ,Ankara ,İzmir bu büyük şehirlerde çok yoğun bir şekilde konut üretimi yapıldı bununla birlikte sürdürebilirlik asla düşünülmedi ve ilerisi düşünülmeden sürekli yeni projeler yapıldı satışları yapılır diye ama görünen öyle olmadı ve yolun sonu göründü diyebiliriz.





İşte tam bu fırsatı yakalamak isteyenler ev almak için uygun zaman mı diye soru yağmuruna tutulduk bizler şunu belirtmek isteriz nakit kredi çekmeden ev almak isteyenler için fırsat zamanı diyebiliriz.





Yok ben biraz nakit para var birazda kredi çekeceğim diyorsanız işte burada dur diyebiliriz neden diyecek olursanız malum kredi faiz oranları bu yıl sonuna kadar düşeceği görünmüyor buda şu anlama geliyor krediyle ev almak hiçte akıllı kişi işi değil.





Ne zaman diye düşünürsek bu kredi faiz oranlarını 2019 yılını unutmak gerekiyor bankaların böyle bir indiremi gitmesi mümkün değil .