Bölgenin en özel noktasındaki konumuyla İstanbul’un kritik lokasyonlarına yakın bir mesafede yer alan proje, Ömerli Barajı Kamp Alanı başta olmak üzere doğayla iç içe olmak isteyen ev sahipleri ve yatırımcılar için bulunmaz bir fırsat sunuyor. 

Hayatın cazibe merkezlerinde referans projelere imza atan ve yepyeni bir yaşam deneyimi sunan Şua İnşaat, tüm ulaşım imkanlarına hâkim bir noktada konumlanan Elite Garden projesinin yüksek yatırım değeriyle alıcısının yüzünü güldürüyor. Şehrin keşmekeşinden uzak doğanın yanı başında ama aynı zamanda kilit ulaşım noktaları sayesinde şehrin yakınında olmasıyla dikkat çeken Elite Garden, kazandırmaya devam ediyor.

Şua İnşaat’tan Çekmeköy’de yeni deluxe villa projesi1

Ulaşım imkanlarına hâkim bir noktada konumlanıyor

İmza attığı projelerle bulunduğu lokasyonların mimari, sosyal ve finansal gelişimine öncülük eden Şua İnşaat’ın yeni projesi Elite Garden, Çekmeköy-Ömerli’de doğa ile iç içe ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Çevresinde hastane, okul ve çok sayıda sosyal donatı alanı bulunan projenin en dikkat çekici özelliği ise ormanların yanı başında olması… Doğaya yakın olmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya hazırlanan Elite Garden, Ömerli Barajı Kamp Alanı başta olmak üzere yürüyüş alanları, doğayla iç içe gezi alanları, çok sayıda evcil hayvan bakım evine yakın bir noktada konumlanıyor. Kuzey Marmara otoyolu bağlantı noktasına komşu olan Elite Garden, en yakın eğitim merkezine 4 dakika mesafede yer alırken Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 20 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Şua İnşaat’tan Çekmeköy’de yeni deluxe villa projesi2

Prestijli özellikleriyle alıcı ve yatırımcılar için avantajlar sunuyor

İstanbul’un doğaya açılan kapısı Çekmeköy Ömerli’de 8 bin metrekarelik inşaat alanına sahip, 12 deluxe villadan oluşan Elite Garden, ulaşımın yanı sıra diğer ayrıcalıklı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Akıllı ev konsepti olarak hazırlanan projede, her villanın özel bahçesi ve özel havuzu bulunuyor. Çağdaş mimarisi ve inşasında kullanılan ileri inşaat teknolojileriyle öne çıkan projede, her villa 7+2 olmak üzere 9 odadan oluşuyor. Şehrin içinde ama doğayla da iç içe bir yaşam deneyimi sunan Elite Garden’da altı banyo, iki balkon ve tam üç teras yer alıyor. Ev içi ulaşımı da kolaylaştıran asansörler başta olmak üzere her dairede yerden ısıtma sistemi bulunuyor. Villalar davlumbaz, ocak, fırın, mikrodalga, bulaşık makinesi gibi ankastre eşyalarla teslim ediliyor. Villa sahiplerine 7/24 güvenlik ve konfor sunuluyor. Her villanın kendisine ait iki adet açık otoparkı da mevcut. Dış cepheleri tamamen seramik malzemeyle kaplanan deluxe villalar, depremde de maksimum dayanıklılık sağlayan teknolojileriyle güvenli bir yaşam merkezi vadediyor.

şua