Yakın zamanda evlenecek olan ve düğün hazırlığı yapan Ece, sevgilisi tarafından milyonluk bir hediye ile şımartıldı. İşte detaylar…

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer 5 yıldır sevgililer. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından “Tek Yürek Tek Millet” sloganı ile birbirinden farklı alanlarda çalışan ünlüler bir araya gelerek televizyonda yardım kampanyasına katkıda bulunmuşlardı. O sırada Eda Ece gündeme damga vurdu.

Makyajdan uzak sade ve o gecenin ruhuna yakışır bir tavırda oluşu sosyal medyada bir anda geniş yer almasını sağladı. Bu olayın yaşanmasından birkaç gün sonra ise sevgilisinin hediye ettiği yüzüğü sosyal medyasından paylaşarak evleneceğini duyurdu.

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU!

5 yıldır birlikte olan çift 20 Haziran tarihinde evlenmeyi planladı. Buğrahan Tuncer sevgilisi için özel bir düğün hediyesi hazırladı. Hediyenin fiyatını duyanlar ise şaşa kaldı. Basketbolcu sevgili ile oyuncu Eda Ece evlilik hazırlığını da hızlandırdı.

Eda Ece evli

Evlilik sürecine dair detaylarda gün yüzüne çıktı. 20 Haziran 2023 tarihinde yapılması planlanan düğünün boğazda bir otelde yapılacağı söylendi. Düğün için hazırlıklar devam ederken Eda Ece'ye düğün hediyesi olarak villa alındı.

 

MİLYONLUK VİLLADA TADİLAT VAR!

Buğrahan Tuncer, Eda Ece için düğün hediyesi olarak Bodrum'da bir villa satın aldı. Villa'nın değeri tam 30 milyon TL’ydi. Elde edilen bilgilere göre villanın dekorasyonunun düğün öncesinde bitirilmesi için işlemler başladı. Tamirat ve dekorasyon işlemlerinin düğüne kadar hazır hale getireceğinin de bilgisi verildi.

Her zaman mütevazi yaşantısı ile ön plana çıkan Eda Ece hem sinema hem de dizi oyuncusudur. Küçük yaşlarda ajansa kaydolmuştur. Gani Müjde ile tanışmış ve profesyonel bir oyunculuk kariyerine başlamıştır. Haziran 1990 doğumlu olan Ece 32 yaşındadır. İstanbul'da doğan Ece'nin boyu 1.67 cm’dir. Şimdilerde gündüz kuşağında İbrahim Selim ile bir yarışma programı sunarken diğer yandan Yasak Elma dizisindeki oyunculuğunu süründürüyor.