Kısıtlı kaynaklarla sonuç almak isteyen KOBİ ve startup’lar için geliştirilen Mikrolo ile dijital pazarlama yapmak için gerekli her türlü ihtiyaç karşılanabiliyor. Kuruluşlar, varsa mevcut sosyal medya, reklam ve analiz hesaplarını, Mikrolo sistemine bağlayarak daha hızlı sonuç alınmasını sağlayabiliyor.

Mikrolo Self Servis Pazarlama Portalı ile Sistem Nasıl İşliyor?

Firmalar Mikrolo’nun online panelinde ücretsiz hesap açarak pazarlamada başarı kriterlerini ve sektörel bilgilerini belirtiyorlar. Bu bilgiler doğrultusunda Mikrolo algoritmaları, firmanın ihtiyacına uygun yol haritası ve stratejiler oluşturuyor. Bu yol haritası ve stratejilerin içerisinde firmaların yapması gereken görevler adım adım belirtiliyor. Mikrolo’nun esnek yapısı sayesinde firmalar bu görevlerin bir kısmını kendileri yapabildikleri gibi bir kısmını da Mikrolo digital pazarlama uzmanlarına ya da yapay zeka/otomasyona bırakabiliyor. Örneğin, panel üzerindeki görev adımları ile bir sosyal medya postu hazırlatabiliyor, yapay zekadan hızlıca içerik önerisi alıp otomatik yayınlanmasını sağlayabiliyorlar.

Firmaların dijital pazarlamayı en etkin şekilde kullanmasını sağlayan algoritmalarıyla Mikrolo, 3 farklı hizmet paket seçeneği sunuyor. Kullanımı kolay ve akıllı yönlendirme işlevleri ile Mikrolo portali üzerinden sosyal medya yönetimi, arama motor optimizasyonu, dijital reklam yönetimi, içerik pazarlama ve raporlama gibi hizmetler alınabiliyor. Ücretsiz, başlangıç paketi ve Pro paketi olmak üzere 3 farklı kategoride sunulan self servis portale www.mikrolo.com adresinden ulaşılabilir.