Türk boya sektörüne kazandırdığı ilkler ve yenilikçi yaklaşımıyla göz dolduran DYO Boya, 17 - 20 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’na katıldı.

DYO Boya’nın fuar boyunca öne çıkardığı ürünler arasında Akromax Suprema, DYO Shine ve Protherm Light bulunuyor. Ek olarak fuarda 2024 Özel Renklerinden Oluşan Yansımalar Koleksiyonu ön plana çıkartılıyor. DYO Boya, ürünleri ve renk koleksiyonları ile sektördeki yenilikçi yaklaşımını ve kalitesini sergiliyor.

Turkeybuild Yapı Fuarı İstanbul İçin  Geri Sayım Başladı Turkeybuild Yapı Fuarı İstanbul İçin Geri Sayım Başladı

Ayrıca, fuar alanında ziyaretçilere özel deneyimler sunmak amacıyla Hobilux deneyim alanları oluşturan DYO Boya, Hobilux atölyeleri düzenleyerek katılımcılara ürünleri hakkında daha derinlemesine bilgi alma ve uygulamalı deneyimler yaşama fırsatı sunuyor. Bu atölyeler, ziyaretçilere ürünlerin kullanımı ve uygulanması konularında pratik bilgi ve beceri kazanma imkânı sağlıyor.

Bölgesinin Lider Yapı Fuarı

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul hem yerel hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden oluşan oldukça hedefli bir kitleye ulaşmayı sağlayan ana bir platform görevi görüyor. Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan da alıcıları cezbeden fuar, yeni iş birliklerinin yapılmasında da büyük bir rol oynuyor.

Türkiye yapı sektörünün lider üretici, imalatçı ve dağıtım şirketlerinin katılım sağladığı fuara DYO Boya da yüksek teknolojiye sahip, inovatif ürünleriyle katılım sağladı. Sektöre yön veren Ar-Ge alt yapısına sahip DYO Boya, ürünleriyle yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekti.

DYO Boya, 17 - 20 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerini Hall 8 / 8361 numaralı stantta karşılıyor.