Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi yoğun bir ilgi görmeye başladı özellikle kısa katlı ve deprem fay hatlarından uzak oluşu projeye ilgiyi daha fazla göstermeye başladı 3. etap satışları başladı kampanyalı fiyatlardan yaralanmak için acele ediniz. Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen projemizde, keyifle vakit geçireceğiniz villa bahçeleri dışında doğaya dokunabileceğiniz ve sebze meyve ekebileceğiniz alanlar bulunuyor.

Ekilebilir alanlar dediğimiz bölüm, tamamen toprakla uğraştığınız, ekip biçtiğiniz ve doğayla el ele ortaya çıkardığınız lezzetlerin tadına vardığınız bir alan. Bu alanın içerisinde; sebze ve meyve tarım alanları, Gastronomi ve Degüstasyon Merkezi, Permakültür Kulübü, sera, organik kafe, eğitim parterleri, çiftlik ve kümes bulunuyor.

Permakültür; gıda, enerji, barınak ve tüm ihtiyaçlar kapsamında sürdürülebilir bir yaşam için, insanı doğayla bütünleyen bir tasarım anlayışı. Bu vadide tamamen toprakla uğraşıyor, tarım araştırmaları yapıyor, organik atıkları geri dönüşüme kazandırıyor, ekip biçtiğiniz ve doğayla el ele ortaya çıkardığınız lezzetlerin sofralarınıza taşıyorsunuz. Düşler Vadisi’ne adımınızı attığınız an tazelenmeye başlıyorsunuz.

Düşler Vadisi Riva plan

Tohumları güzelce ekeceksiniz, sonra o tohumlar filiz verecek ve fidanlara dönüşecek. Doğadan aldığınızı kendi geleceğiniz için doğaya geri vereceksiniz. Bundan daha güzel, daha dinlendirici bir uğraş olabilir mi?

İstanbul’un kuzeyinde konumlanan Düşler Vadisi Riva, geniş bahçeli villa yaşamıyla düşlerinizi gerçeğe dönüştürüyor.

Beykoz'un Riva bölgesinde bulunan vadimiz, iki havalimanına da eşit mesafede.

Dilediğinizi kullanabiliyorsunuz.

Çevreyolu’na 6 km, FSM Köprüsü’ne ise 15 dakikalık mesafedesiniz.

Üstelik trafik karmaşasından uzakta, şehre yakın bir konumdasınız.

Bir de tabi Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Yolu avantajına sahipsiniz.

Şehir de yeşil de elinizin altında.