Aydın yöresinin yüksek kaliteye sahip zeytinyağlarını kullanıcısıyla buluşturan Niz Olive, kozmetik alanının vazgeçilmezleri arasında yer alan zeytinyağlı sabunuyla da doğal mucize sunuyor. Niz Olive’in yapay koku, renk giderici ve atık yağ içermeyen zeytinyağlı sabunu; saç ve yüz kullanıma uygun olup kokusunu zeytinyağının özünden alıyor.

Memecik türü zeytinlerden ürettiği zeytinyağı ile sofralara lezzet katan Niz Olive, zeytinyağlı sabunuyla da cilt ve saç bakımına fayda sağlıyor. İçeriğindeki K, D ve E vitaminleri ve  mineraller sayesinde cilt lekelerini giderilmesine ve saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olan Niz Olive zeytinyağlı sabunu doğal çözüm sunuyor.

Saç dökülmesini azaltırken, saçın beyazlamasını da geciktiriyor.

Saçların beslenmesine yardımcı olan Niz Olive zeytinyağlı sabunu, dökülmeye karşı da saç köklerini güçlendiriyor. Duş esnasında zeytinyağlı sabun ile gerçekleştirilen saçın yıkanması rengi koruyarak saçın beyazlamasını da geciktiriyor. Cilt hücrelerinin onarılmasına yardımcı olan sabunun antioksidan içeren yapısı, cildin nefes almasını sağlarken sivilceleri de yok ediyor. Cildin yumuşak ve nemli kalması için gereken E vitaminine sahip zeytinyağlı sabun, siyah nokta oluşumunu da en aza indiriyor. Niz Olive zeytinyağlı sabunu, karton kutusu içinde 125 gr seçeneğiyle tüketicisine sunuluyor.