Twinpark Evleri'nde kendinizi ve ailenizi güvenden hissedeceksiniz. Yeşilin her tonunu deneyimleyeceğiniz bu modern kentte, çocuklarınız, metropolün gündelik endişelerinden uzakta büyüyecek. Günün her saati yürüyüş ya da spor yapma imkanını size sunan bu şehirde, ciğerlerinizi oksijenle dolduracaksınız.

Twinpark Evleri; İstanbul Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, D100 Karayolu ve D3 Otobanına çok yakın mesafede. Twinpark Evleri'nde doğa ile iç içe yaşarken, otomobiliniz ile yapacağınız kısa bir yolculuk sonrası İstanbul'un merkezlerine ulaşabilirsiniz. Twinpark Evleri'nde hem metropolün artılarını hem de doğayı aynı anda yaşayabilirseniz. 15 dakikada Büyükçekmece ve Beylikdüzü ilçelerine, 25-30 dakika gibi kısa bir sürede Maslak-Levent bölgesine ulaşabilirsiniz.

Twinpark Evleri ikiz villa

Twinpark Evleri'nin konum olarak bir başka avantajı ise İstanbul'un eşsiz güzelliklerine çok yakın olması. Eğer Twinpark Evleri'nde bir villanız varsa, siz aynı zamanda Büyükçekmece, Güzelce, Kumburgaz ve Silivri gibi sahil şeridiyle ünlü bölgelere çok yakınsınız. Bu bölgelerdeki AVM, otel, hastaneler yanı başınızda.

Sadece Marmara Denizi değil, Karadeniz'in kumsalları da Twinpark sakinlerinin hizmetinde. Çilingoz, Kıyıköy, Ormanlı gibi doğa harikası sahiller, Karacaköy, İnceğiz Mağaraları, Subaşı Köyü gibi yeşil bölgelere dilediğiniz zaman gidebilirsiniz.

Havuzu ve eşsiz bahçeleriyle hayatınıza renk katacak Twinpark Evleri'ndeki yeşili, huzuru, hemen yakınındaki müthiş bölgelerde de yaşayabilirsiniz. Eğer Twinpark Evleri'ndeyseniz, hayatınızı bitmeyen bir tatile dönüştürebilirsiniz.  

Twinpark Evleri, bugüne kadar gördüğünüz ikiz villardan çok daha farklı bir mimari tasarımla inşa ediliyor. Bu villaların girişleri farklı cephelerde. Bu nedenle isterseniz sıcak komşuluk ilişkileri kurabilir ya da özel hayatınıza kimseyi dahil etmeden izole bir yaşam sürebilirsiniz.

Twinpark evlerinin özel mimarisi ile önceki evlerinizde kısıtlamak zorunda kaldığınız hayallerinizi de gerçeğe dönüştürebilirsiniz. İster klasik, ister modern isterseniz gotik olsun farketmez. Mimari anlayışınızı yeni evinize yansıtabilirsiniz. 

Metrobüsü kullanmak isterseniz, saat başı Twinpark Evleri'nden kalkan ve Avcılar'a giden belediye otobüsleriyle de İstanbul'un istediğiniz yerine ulaşabilir, Büyükçekmece'deki deniz otobüsünü kullanabilirsiniz.

Kendinize özel bahçenizde, ister havuzunuza girecek, isterseniz de dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçireceksiniz. Farklı cephelerden giriş yaptığınız villanızda, yeni ve sıcak komşuluklara yelken açarken,, özel hayatınızı da yaşayabileceksiniz. 

BİZE ULAŞIN

Sev Yapı ve Gayrimenkul Gel. Hiz. Tic.

Türkoba Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk – 1 Caddesi No: 64/3 Büyükçekmece/İSTANBUL

Telefon:0 212 860 05 50

Fax:0 212 860 05 50

E-mail: [email protected]

Twinpark Evleri, yaklaşık 60 yıldan bu yana sektörde yer alan SEV Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri’nin marka projelerinden biridir. 1966 yılında Yüksek Mimar Türkay SARAL tarafından kurulan SARAL Mühendislik ve Mimarlık Bürosu ile sektöre ilk adımını atan firmamız, 1975 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Tuncay SARAL’ın da katılımı ile mimarlık ve mühendislik alanında önemli projelere imza atmıştır. Günümüzde 56 yıllık deneyimi ile SEV Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. adı altında mühendislik, taahhüt ve hizmet sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir.