İzmir Divan Residence konut projesinde yer alan evlerin satışlarına düzenlenen basın lansmanı ile başlandı. İzmir Alsancak Konut Projeleri arasında yer alan Divan Residence projesi hakkında ayrıntılar belli oldu. Ev sahibi olmak isteyen İzmirliler Divan Residence Alsancak evleri için fiyat bilgisini araştırıyor.

Divan Residence daire fiyatları açıklandı mı?

Divan Resindece Alsancak en ucuz konut fiyatı ile en pahalı konut fiyatı dışında metrekare fiyatları belli oldu. Peki Divan Residence konut fiyatları ne kadar, kaç liradan başlıyor? İzmir'in en önemli kentsel dönüşüm projesi olarak tanıtılan Divan Residence bölgenin en yüksek katlı binası olacak

Residence konut projesi reklam filmi yayımlandı.

Bu projeden ev almak isteyen yatırımcılar fiyat konusunda bilgileri araştırmaya başladı. Projede kaç adet daire yer alacak, ne zaman teslim edilecek, daire fiyatları ne kadar gibi soruları internette google üzerinden araştırmaya başladılar bizlerde. Emlakhaberi.com farkıyla proje hakkında detaylara haberimiz içerisinden erişebilir, inceleyebilirsiniz.

m2 Birim Fiyatı Kısa Süre İçin 50 bin TL

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Koç Grubu ve Teknik Yapı, İzmir'e sembol olacak devasa büyüklükteki kentsel dönüşüm projesi "Divan Residence" konut satışlarına başlandı. Proje için İzmir'de düzenlenen lansman ile birlikte daire satışlarına başlandı. Bugün itibariyle tv reklamları gösterime başladı. İzmir için yeni bir sembol bina Alsancak'ta hayata geçiriliyor.

En Ucuz Daire 2 milyon 655 bin lira

Teknik Yapı tarafından inşa edilecek Divan Residence İzmir konut projesi en yükseği 50 kat olacak. Projenin yan bölümünde ise 12 ve 13 katlı olmak üzere iki adet blok daha yer alacak. Proje kapsamında toplamda 674 adet daire yer almış olacak.

divan-residence-teknik-yapı-izmir

Divan Residence 9319,46 metrekare alan içerisinde yüksek blok olarak inşa edilecek. Sosyal tesisler, açık ve kapalı havuzlar, açık ve kapalı otoparklar ve 550 metrekare yeşil alana sahip projede, 422 residence daire ve 4 ticari ünite yer alacak.

Divan Residence projesi Teknik Yapı'nın İstanbul’da yoğun rekabet olan bölgelerde uyguladığı satış stratejisi ile alıcısınıa sunulacak. Yüksek kalite, uygun fiyat ve ödeme koşulları Divan Residence İzmir'den ev alacakları bekliyor.

divan-residence-izmir-projesi

Bu kapsamda lansmana özel olarak satışa sunulacak ilk etap dairelerin metrekare satış fiyatı yaklaşık 50 bin liradan, daire fiyatları ise 2 milyon 655 bin liradan başlayacak. Yine lansmana özel olarak Teknik Yapı tarafından desteklenen daire fiyatları, yüzde 15 indirimle banka ve kefilsiz olarak 36 aya varan vade ve aylık yüzde 0,99 faiz oranlarında satışa sunulacak. Divan Residence projesi için yaklaşık 3 milyar liralık hasılat öngörülüyor. 

Proje, 1+1 ve 5+1’e kadar farklı büyüklükte ve normal, teraslı, dubleks, loft gibi farklı tip dairelerinden oluşacak. Büyüklükleri brüt 60,4 ile 522,24 metrekare arasında değişen dairelerin yer aldığı projede, lüks kavramına farklı bir boyut getirilerek kullanım kolaylığı ve konforlu yaşam tarzı bir arada sunulacak.