Kombiden klimaya birçok ürün ile her mevsim yanımızda olduğunun altını çizen COPA, şimdi de Isı Pompası ürünüyle hem bizim hem doğanın yanında olmaya devam ediyor.

DYO Boya, Yenilikçi Ürünleri ve Etkileyici Deneyimlerle Yapı Fuarı'nda Fark Yaratıyor DYO Boya, Yenilikçi Ürünleri ve Etkileyici Deneyimlerle Yapı Fuarı'nda Fark Yaratıyor

COPA, ürün gamını artırarak, müşterilerinin her mevsim yanında olduklarını vurgulayan bir jingle’a imza attı. “Her Mevsim Yanında COPA” sloganıyla hazırlanan jingle, hem günümüzün en önemli konularından biri olan enerji tasarrufunu hem de müşterisine sağladığı güveni odağına alıyor.

COPA’nın jingle ile birlikte ısı pompası ürünü için hazırladığı yeni reklam kampanyası outdoor, dijital ve radyo olmak üzere 3 mecrada yer almaya başladı. Lokal İstanbul tarafından hazırlanan reklam filminde, ısı pompasının kullanıcıların her mevsim yanlarında olduğunun vurgusu yapılıyor. Reklam filminde, ısı pompasıyla birlikte birdenbire değişen mevsim değişiklikleri görüntüleriyle COPA, konforu ve enerji verimliliğini "Her Mevsim Yanında" jingle’ı ile müşterilerine duyuruyor.

Müziğin gücünü kullanarak markanın yenilikçi ve müşteri odaklı ruhunu, müşterilerine aktaran COPA, yeni jingle’ı ile mesajını güçlü ve akılda kalıcı bir şekilde iletirken yepyeni ürünü ısı pompasının avantajlarını da geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyor.

Jingle’ın her notasında ve her sözünde, COPA'nın müşterilerine sunduğu rahatlık, güven ve ekonomik faydayı hissetmek mümkün. "Takıp Unut, Sıkıntı Yok, Takıp Unut, Şikayet Yok" sözleri, COPA'nın yeni ısı pompasının günlük yaşamdaki pratikliğini ve sorunsuz kullanımını vurgularken, "On Numara Tasarrufta, Kabarmıyor Hiç Fatura" sözleriyle, ürünün enerji tasarrufu sağladığına dikkat çekiliyor.