Tüketici ihtiyaçları ve hassasiyetleri dikkate alınarak 2 farklı model olarak tasarlanan COPA e-Rad ve COPA e-Rad S elektrikli panel radyatörler, tasarruf ve enerji verimliliğine odaklanarak yaşam alanlarına konfor ve estetik katıyor.

30 yılı aşkın tecrübesiyle iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren COPA Isı Sistemleri, inovatif yaklaşımla tasarladığı ve bulunduğu ortamı hızla ısıtan elektrikli panel radyatörleriyle soğuk havalara sıcak ve çevreci çözümler sunuyor. COPA kalitesi ve üstün teknolojisiyle 2 farklı model olarak geliştirilen COPA e-Rad ve COPA e-Rad S elektrikli panel radyatörler, standart panel radyatör görünümüyle hibrit kullanım imkanı sunarak tüketicinin beklentilerine cevap veriyor.

COPA e-Rad ve COPA e-Rad S elektrikli panel radyatörler merkezi tesisata bağlanabiliyor ve rezistansları çalıştırmadan sadece kombi ve ısı pompası gibi dış ısı üreticisinden aldığı enerji ile ortama ısı üretebiliyor. Kombi ısı pompası gibi dış ısı üreticiler olmadan tesisattan bağımsız bir şekilde rezistansları ile sadece elektrik enerjisi kullanarak ortama ısı verebiliyor. COPA e-Rad S elektrikli panel radyatör, tesisata bağlı dış ısı üreticisinden enerji alırken aynı anda elektrik enerjisiyle rezistansları ısıtılarak ortama ısı üretebilir.

Yeni Nesil, Tasarruflu ve Çevre Dostu…

Zamanlayıcı moduna sahip olan çevre dostu COPA e-Rad ve COPA e-Rad S model elektrikli panel radyatörler, konforlu bir şekilde kontrol edilebiliyor. Oda sıcaklığındaki ani düşmeleri algılayabilen elektrikli panel radyatörler, otomatik olarak durarak enerji tasarrufu sağlıyor.

Yeni nesil COPA e-Rad ve COPA e-Rad S model elektrikli panel radyatörler, kolay bir şekilde duvara monte edilebiliyor veya aksesuar olarak sunulan ayaklarıyla zeminde güvenli bir şekilde çalıştırılabiliyor. Ayaklı kullanımda elektrikli panel radyatörler farklı odalara taşınabiliyor.