Ünlü oyuncunun malikane aldığına bazı lesimler inanmıyor neden inanmadıklarını şaşırıyorum dedi .'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettiren Çiğdem Batur, lüks bir otelde gerçekleşen defileye katıldı.

'SON DAKİKA HAZIRLANDIM'

40 yaşındaki oyuncu, "Bu geceye nasıl hazırlandınız?" sorusuna, "Hiç uzun uzun hazırlanmadım, evde olanı giydim ve çıktım. Neyi giyeceğimi bile bilmiyordum, son dakika hazırlandım" yanıtını verdi.

Yeni projelerinden bahseden Batur, "Biliyorsunuz sürekli Londra'ya gidip geliyorum. Pazar günü tekrar gideceğim, yaza doğru döneceğim. Orada projeler devam ediyor."

'LONDRA'DA ŞİRKETİM VAR'

"Londra'da şirketim var. PR çalışmaları var. Döndüğüm zaman dizi projesi başlayacak" dedi.

"Halit Ergenç 'Londra İstanbul arası uçuşlarda rekor kırdım' demişti. Acaba siz Halit Ergenç'i geçtiniz mi?" sorusu üzerine ünlü oyuncu, "O kadar fazla değildir muhtemelen ama bu ara biraz gidip geliş yapacağım."

'BURADAN EVRENE GÖNDERİYORUM'

"Oraya gittiğimde burayı özlüyorum, buraya geldiğimde orayı özlüyorum. Gerçekten çok garip ama Londra'da bir malikane aldım, neden size inandırıcı gelmiyor? Buradan evrene gönderiyorum" ifadelerini kullandı.