Türkiye’de kiralar artmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yüksek kiralara karşı, seçimden sonra ir düzenleme yapılacağını duyurdu. Erdoğan bu açıklamaları yaparken Vakıfbank kendi resmi internet sayfası üzerinden, ev almak isteyenlere bir müjde verdi.

Avaztürk.com'un habrine göre  Vakıfbank ev almak isteyenlere bugün eşsiz bir fırsat sundu. Peşinatınız olsun yada olmasın ayda sadece 1.851 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Bu bağlamda 125 metrekarelik 3+1 bahçeli ev, Vakıfbank aracılığı ile verilecek.

Vakıfbank’tan satılık bu evin toplam maliyeti 112.500 TL. Almak isteyenler hemen aşağıda belirtilen link üzerinden bankanın resmi internet üzerinden başvurularını yapabilirler. Bunun için bankada 5.500 TL teminatınızın olması yeterli.

Kamu bankasından satılık bu konut salon, 3 oda, mutfak, banyo, WC ve antre hacimlerinden oluşmakta olup, brüt 125 m2 kullanım alanına sahiptir. Peki Vakıfbank’tan satılık bu daire nerede? Genel Yapı özellikleri nasıl? Hangi ilimizde ve nasıl bir lokasyonda bulunuyor? İşte detaylar…

intengo

İlan İçin TIKLAYINIZ.