İnşaat sektörünün güvenilir markası BOSS4 Gayrimenkul, dört projesiyle Yeni Evim Kampanyası’na destek veriyor. ‘Yepyeni Fırsatlarla Yeni Eviniz Hazır’ sloganıyla kampanyaya dahil olduklarını duyuran BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Alya Dream, Alya Dolunay, Alya Bella ve Alya 4 Mevsim projelerinde 15 yıl vade ve yüzde 0,69’dan başlayan kredi faiz oranlarıyla bu kampanyada varız” dedi.

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncularından BOSS4 Gayrimenkul, ‘Yeni Evim Konut Finansman Programı’na dört projesiyle destek verdiğini açıkladı. ‘Yepyeni Fırsatlarla Yeni Eviniz Hazır’ sloganıyla konut edindirme kampanyasına dahil olduklarını duyuran BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ‘Alya Dream’, Alya Dolunay’, ‘Alya Bella’ ve ‘Alya 4 Mevsim’ projelerinde 15 yıl vadeyle yüzde 0,69’dan başlayan kredi faiz oranlarıyla konut edindirme kampanyasına dahil olduklarını belirtti. 

Dairelerin tapuları hazır.

Projelerin tapularının hazır olduğunu da kaydeden Abdülkadir Akkuş “Konut satış rakamlarının istenilen seviyeye ulaşması için konut üreticilerinin de konut almak isteyen kesimin de kampanya ve teşviklerle desteklenmesi gerekiyordu. Yeni Evim Kampanyası’yla hem orta gelirliyi ev sahibi yapmak, hem de konut sektörünü canlandırmak için uygun şartlar sağlanmış oldu. Özellikle faiz oranlarının yüzde 1’in altında kalması ve uzun vadeye yayılması ile konut ediniminde önemli bir adım atılmış oldu. Biz de bu kampanyaya dört projemizle dahil olduk. Vatandaşı Alya Dream, Alya Dolunay, Alya Bella ve Alya 4 Mevsim projelerimizde 15 yıl vadeyle yüzde 10 peşin yüzde 0,69’dan başlayan kredi faiz oranlarıyla konut sahibi yapmak üzere harekete geçtik” diye konuştu.

BOSS4 Gayrimenkul’ün inşa ettiği projelerden ‘Alya Dream’, Beylikdüzü Kavaklı’da üç blokta 94 daire ve 17 ticari alan olarak inşa ediliyor. Butik bir proje olarak hayata geçen ‘Alya Dream’ 130 ila 352 metrekare aralığında 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerden oluşuyor. Daire fiyatları 6 milyon 595 bin TL’den başlayan projenin Haziran 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Yine Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Atatürk Bulvarı’nda yer alan ‘Alya Dolunay’ ise 5 bin 56 metrekarelik alan üzerinde iki blokta 3+1 ve 5+2 dubleks daire tipinde 108 daire ve 12 dükkandan oluşuyor. Daire büyüklükleri 183 ile 357 metrekare arasında değişen projede daireler ise 8 milyon 740 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

‘Alya Dolunay’, 3 bin 634 metrekarelik geniş peyzaj alanına sahip geniş bahçesi, kapalı havuz, spor salonu, etkinlik-toplantı odası, Türk hamamı ve saunadan oluşan sosyal dolanı alanları ile dikkat çekiyor. Alya Dolunay’ın Nisan 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Özel bahçeli lüks villalar…

Beylikdüzü Gürpınar’da konumlanan 12 lüks villadan oluşan ‘Alya Bella’ ise sahip olduğu 4 bin 603 metrekarelik geniş peyzaj alanı ve her villaya özel bahçesiyle yatırımcılarına özel bir yaşam alanı sunuyor. Lükste sınırları aşan konforlu yaşam alanlarının en modern örneğini sunan ‘Alya Bella’, her villasında yer alan geniş bahçesi ile doğanın içinde üst düzey bir yaşam vaat ediyor. Tüm detayı çok özel tasarımlara sahip proje, lükste sınırları aşan bir yaklaşım sunuyor. Fiyatları 23 milyon 300 bin TL’den başlayan ‘Alya Bella’ villalarının Nisan ayında teslim edileceği belirtiliyor. 

BOSS4 Gayrimenkul’ün Esenyurt’ta aile konseptine uygun olarak hayata geçirdiği ‘Alya 4 Mevsim’ projesi ise 11’er katlı dört adet blokta toplam 217 daire ve altı ticari alandan meydana geliyor. İki bloğun inşaatının tamamlandığı proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşuyor. Toplam 4 bin 250 metrekare peyzaj alanı bulunan ‘Alya 4 Mevsim’de 700 m2 büyüklüğünde bir sosyal alan da yer alıyor.  Daire fiyatları, 3 milyon TL’den başlayan projenin 29 Ekim’de teslim edilmesi planlanıyor.