BN Hotel paket dahilinde tüm oda tiplerinde Pazartesi gününden Perşembe gününe kadar yüzde 40 indirim uyguluyor. Ayrıca gruplara özel “Motivasyon” paketi ile de 15 ve üzeri çoklu oda rezervasyonlarında yüzde 40 indirim fırsatı veriliyor. 

Çocuk dostu otel olarak her detayın aileler için özenle hazırlandığı BN Hotel’de termalin iyileştirici gücüyle şifalanarak tatil yapmanın keyfine varılıyor. Resort ve termal otelcilik hizmetinin birleştiği “lifestyle thermal” konseptini ilk kez Türkiye ile buluşturan otel, aileler için özel bir konaklama paketi hazırladı BN Hotel Ağustos ayı boyunca paket dahilinde tüm oda tiplerinde Pazartesi gününden Perşembe gününe kadar yüzde 40 indirim uyguluyor. Arkadaş gruplarına veya şirket motivasyon toplantılarına özel “Motivasyon” paketi de hazırlayan otel, minimum 2 gece için 15 ve üzeri çoklu oda rezervasyonlarında da yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor. 

BN’de eğlence her yaş için sınırsız…

Türkiye’nin en değerli termal kaynağından gelen şifalı suyu, çeşitli bakım ve masajlarla özel hizmet veren ülkenin en donanımlı SPA’sı, kendi topraklarında yetiştirdiği besinlerle zenginleşen mutfağından çıkan enfes lezzetleri, açık ve kapalı yüzme havuzları, evde hissettiren konforlu ve şık odalarıyla BN Hotel ailelerin öncelikli tercihi oluyor.  Mersin’in en büyük aquaparkına sahip olan otelde açık havuz ve havuz başı eğlenceler ile güneşin ve yazın keyfi sağlıkla buluşuyor. Otel bahçesinde 600 m² alana sahip bir binada yer alan Kids Club’da tüm gün süren aktivitelerde çocuklar; oyun ve eğitim amaçlı oluşturulmuş programlarla, ailelerinden bağımsız, kendi yaş grupları ile tatil yapmanın keyfine varıyorlar. Yaz ayları boyunca akşamları BN sahnesinde çocuklara ve yetişkinlere yönelik sahne gösterileri de düzenleniyor. Akdeniz yaz akşamlarında mini disko, jonglör gösterileri, kukla gösterileri çocuklar akşamlarını dopdolu geçirirken konserler, şovlar ve açık hava sineması ile de aileleri eğlenceye doyuyor.

Türkiye’nin en donanımlı SPA’sında, tam 35 farklı termal havuz yer alıyor.

Mersin’e 15 dakika uzaklıkta, 450 dönüm arazi üzerinde, 348 dönümü tarımsal faaliyetler, 102 dönümü otel yerleşkesi olarak yükselen BN Hotel Thermal & Wellness 12 ay tatil yapılabilecek konfor, sağlık ve iyiliğe odaklanan özel bir otel…  Otelde 11.500 m2 alana kurulu Türkiye’nin en donanımlı SPA’sında, tam 35 farklı termal havuz yer alıyor.   BN Hotel Thermal & Wellness 9 farklı oda kategorisinde 249 oda, 3 villa, 644 yatak kapasitesi ile farklı ihtiyaçlara yönelik alternatifli konaklama sağlıyor. İçme kürü olarak kullanılan ve sayısız rahatsızlığa şifa olan termal suyu ile Türkiye’de ayrıcalıklı oteller arasında yer alan BN Hotel Thermal & Wellness’ın havuzlarında termal su, 38 ile 41 derece arasında farklı sıcaklık değerlere sahip.  Otelde bütünsel sağlık anlayışı ile hazırlanmış kişiye özel programlar ile ayrıcalıklı bir SPA deneyimi yaşatılıyor.

 

Bilgi için: 0324 422 52 42

www.bnhotels.com.tr