ArsaVev’den arsa alanlar, Ekmas Yapı güvencesiyle huzurun ve sakinliğin adresi Sapanca’da ev sahibi olabilecek. arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk projenin lansmanında şöyle konuştu: ‘’Bizim bir derdimiz var. O da ihtiyacı olan herkesi en uygun fiyatlarla arsa ve ev sahibi yapabilmek.’’

EKMAS Yapı ve arsaVev’den Arsa Yatırımcılarını Kat Karşılığı M

Birbirinden değerli projeleri hayata geçiren gayrimenkul sektörünün önemli yatırım şirketlerinden arsaVev, Ekmas Yapı ile yepyeni bir iş birliğine imza attı. Alanında uzman iki şirket, arsa karşılığı ev sahibi olma modelini hayata geçirdi.

Çatalca Satılık Arsa Fiyatları Sahibinden

İş birliği çerçevesinde arsaVev’in Sapanca projesinden arsa alanların evlerini, kat karşılığı modeliyle Ekmas Yapı inşa edecek.

EKMAS Yapı ve arsaVev’den Arsa Yatırımcılarını Kat Karşılığı Modeliyle Ev Sahibi Yapan İş Birliği

Sapanca’da Yeni Bir Hayat Sunuyor

arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ‘Bizim bir derdimiz var. O da halkımızın konut sahibi olabilmesi. Pandemi ile birlikte gelişen konut stoğu açığı ve her geçen gün yükselen inşaat maliyetleri nedeniyle maalesef Türkiye’de konuta erişim oldukça zorlaştı. Bu soruna çözüm bulmak için yepyeni bir projeyi, büyüleyici doğasıyla görenleri kendine hayran bırakan Sapanca’da hayata geçiriyoruz. Bu projeyle, Türkiye’nin en değerli lokasyonlarının başında gelen, Sapanca Gölü’ne sadece 3 dakika mesafede yeni bir hayata merhaba diyebilirsiniz’’ dedi. Öztürk, lansmana özel fiyat ve taksit fırsatlarıyla yatırımcıları buluşturduklarının altını çizdi ve hedefini şu sözlerle açıkladı: ‘’İhtiyacı olan herkesi arsa ve ev sahibi yapabilmek.’’

Sapanca’dan Arsa Yatırımı ile Ev Sahibi Olma Fırsatı

arsaVev’in Sapanca’daki projesi Sapanca Gölü’ne 3 dakika, İstanbul’a 1,5 saat, Bursa ve Eskişehir’e yaklaşık 2 saat mesafede konumlanıyor. Toplam değeri 1 milyon 925 bin TL olan kat karşılığı arsa modelinden faydalanmak için 963 bin TL peşinat alınıyor ve kalan meblağ 12 eşit taksitle ödenebiliyor. Proje, Ekim ve Kasım aylarına özel kampanya dahilinde, peşin 1 milyon 925 bin fiyatına taksit imkânı ile sunuluyor. Açık ve kapalı olmak üzere iki adet havuz, kapalı otopark ve spa merkezine sahip bu projede, anlaşma çerçevesinde arsa sahibine 1+1 kat mülkiyetli daire veriliyor.

Gayrimenkul sektöründe imzasını attığı arsa yatırımlarıyla bugüne kadar 12 bin tapu teslim ederek 4 milyon 960 bin m2 arsa satışı gerçekleştiren arsaVev, Türkiye’nin gözde lokasyonlarında yatırım gerçekleştirerek altyapısı hazır, imarlı ve hemen teslim arsa imkânı sunuyor.