Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı 1974 İstanbul doğumludur. Kadıköy Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nde yüksek öğrenimini tamamlamıştır. Atlas İnşaat'ta proje müdürü ve koordinatör olarak başladığı kariyerine Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmektedir. Egeyapı Group'u 2000 yılında kuran Kabadayı; evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlk olarak İstanbul Ataşehir'de 14 daire ve iki dükkândan oluşan bir apartman inşa etmiştir. Daha sonra İstanbul Esenyurt'ta yapımı bu yıl tamamlanan ve 461 daire, 17 ofis ile 41 dükkândan oluşan Orion Park Rezidans ve İstanbul Sarıyer'deki Şifasuyu Konaklarını ise 2008 yılında ikinci işi olarak gerçekleştirmiştir.

Ege Yapı projeleri

Abdi İbrahim Merkez Ofisi, Jureyik Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Valide Sultan Rezidans ve Restorasyonu, Orion Park Rezidans ve Konutları, Şifasuyu Konakları, Sev İlkokul Kampüsü, Dedeman Hotel Renovasyonu, Demsa Merkez Ofisi, Panorama Villaları, Nurol Villaları, İz Tetra, Shangri-La Hotel, İz Tower ve Batışehir. Modernyaka, Projelerine imza attı