Beylikdüzü Türkiye’nin konut satışları yönünden en çok el değiştiren ilçelerin başında 2. sıraya gelmektedir, bu süreci el değişmesinde Tapu Müdürlükleri en büyük iş yoğunluğunu taşımaktadır, bu iş yoğunluğunu en iyi şekilde ederek vatandaşların sorunlarına çözüm üreten Ersoy ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

İbrahim Ersoy beş yıl önce Beylikdüzü Tapu Müdürü olarak göreve Başladığında Büyükçekmece Tapu Müdürlüğünden Ayrılmış bir ilçenin yeniden yapılanmasında büyük görev alarak Beylikdüzü Tapu Müdürlüğünde Kaymakamlarla Sıkı istişareler yapılarak daha geniş daha iyi hizmet etme anlayışıyla işin başında olan Ersoy Beylikdüzü halkına daha iyi Tapu demir işlemleri yapılmasında büyük başarılara imza attı diyebiliriz.

Ersoy döneminde Tapu Müdürlükleri çok yenilikler yaşadı E-Randevu, web tapu işlemleri, E- Devlet üzerinden yapılan birçok yenilikler Ersoy döneminde Beylikdüzü Tapu Müdürlüğünde yaşadık ve vatandaşlarımız bu kolaylıklara çok hızlı entegre oldu İbrahim Ersoy ve Ekibi Beylikdüzü Tapu Müdürlüğüne gelen hiçbir vatandaşın işleminde sıkıntı yaşatmadan hizmet anlayışıyla emek verdi bilgi birikimini aktardı.

Bu bilgi birikim ve vatandaşın işlemlerinde hizmet anlaşışını şiar ederek yürüten Ersoy bu hizmetinin karşılığını aldı ve Daha büyük görevler için İstanbul Tapu Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Yeni görevinde Başarılar dolu bir yıllar geçirmesini diliyoruz Yerine Gelecek olan Ümit Yılmaz Müdürümüze Beylikdüzü Tapu Müdürlüğü görevine hoş geldiniz diyoruz ilçemizde sizlere sahip çıkarak hiçbir şekilde yabancılık çekmeden sizlere yardımcı olacağız.