Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası Boss4 İnşaat tarafından Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgelerinden Atatürk Bulvarı’nda konumlanan ‘Alya Dolunay’ projesinde daireler teslim edilmeye başladı. Temelleri 2020 yılın sonunda atılan ve kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen ‘Alya Dolunay’da 80 daire dönüştürülerek tamamlandı. Toplam 5 bin 56 metrekarelik alan üzerinde iki blokta 108 daire ve 12 ticari alandan oluşan ‘Alya Dolunay’da, büyüklükleri 183 ila 357 metrekare arasında değişen 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere daire tipleri yer alıyor.

‘Alya Dolunay’ın Beylikdüzü’nün tam merkezindeki konumu ve üst düzey donanımı ile örnek bir proje olduğunu söyleyen Boss4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, teslimine başlanan ‘Alya Dolunay’ın çevredeki kentsel dönüşüm projelerine prestij kattığını belirtti. Konuyla ilgili bilgi veren Akkuş “2021 yılında start verdiğimiz projelerimizden biri olan ‘Alya Dolunay’ hem ticari hem de konut projesi olarak bölgeye vizyon kazandıran bir proje oldu.

Projelerimizi söz verdiğimiz zamanda ve hatta zamanından önce teslim ediyoruz. Geçtiğimiz ay da 12 lüks villadan oluşan ‘Alya Bella’ projemizi tamamlayarak teslim etme aşamasına getirdik. Hemen ardından şimdi de ‘Alya Dolunay’ı teslim ediyoruz. Yatırımcısına hem güvenli, hem konforlu, hem de kazandıran projeler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Geniş daire seçenekleri ve dükkanlarıyla hem konut hem de ticari alanda tüm ihtiyaçlara cevap veren ‘Alya Dolunay’ geniş peyzaj alanı, kapalı havuz, spor salonu, etkinlik-toplantı odası, Türk hamamı ve saunadan oluşan sosyal dolanı alanları ile de dikkat çekiyor.

Öte yandan; Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nin yanı başında yer alan proje, civardaki alışveriş merkezleri, hastane ve eğitim kurumları ile ulaşım noktalarına yürüme mesafesinde yer alıyor.

 

www.boss4.com.tr                 444 25 92        

BOSS4 İnşaat hakkında:

BOSS4 İnşaat; yenilikçi ve çevreci bir anlayışla çok sayıda prestijli projeye imza atan Akkuş Gayrimenkul ve Türkiye’den inşaat malzemeleri ithalatı gerçekleştiren Lübnanlı El Khatib Group’un güçlerini birleştirerek kurduğu bir şirkettir. BOSS4 İnşaat’ın kurucu ortağı olan Akkuş Gayrimenkul, gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markası adı altında konut projeleri üreterek sektörde yer aldı. Şirketin diğer ortağı olan Lübnanlı El Khatib Group ise 1993 yılından bu yana inşaat, ticaret, altyapı, tarım gibi alanlarda sürdürdüğü projeler için Türkiye’den inşaat malzemeleri ithalatı gerçekleştirerek büyük yatırım portföyleri oluşturmuştur. Her iki şirket, edindikleri köklü tecrübeden yola çıkarak 2017 yılında kurdukları BOSS4 İnşaat ortaklığı ile güçlerini birleştirmiştir. Akkuş Gayrimenkul, şirketin ortakları arasında en büyük temsil gücüne sahiptir. BOSS4 İnşaat kurulduğu günden bu yana altı yılda Alya markasıyla toplam 14 projeyi, 751 adet konutu ve 38 ticari gayrimenkulün inşaatını tamamlayarak zamanında teslim etmiş bulunuyor. Son olarak Bahçeşehir’de ‘Alya Bahçe’ Beylikdüzü’nde ‘Alya Dream’ ve Zeytinburnu’nda ‘Alya Konutları Merkezefendi’ projelerine başlayan BOSS4 İnşaat, halihazırda toplam beş projede 955 adet konut ve 35 ticari gayrimenkul alanın inşaatı sürecine devam ediyor. Öte yandan; şehir merkezine yakın lokasyonlarda proje ve arsa geliştirme faaliyetleri devam eden şirket, bugüne kadar toplam binden fazla aileyi ev sahibi yapmış bulunuyor. BOSS4 İnşaat, yatırımcılarını kısa ve uzun vadede Alya markalı ve yüksek katma değerli projelerle buluşturmayı hedefliyor.