Roca, Brezilyalı ünlü mimar Ruy Ohtake’nin doğadan ilhamla tasarladığı özel lavabo koleksiyonu ile kullanıcılara zarafet dolu bir deneyim sunuyor. Uluslararası Tasarım Ödülü (IDA) ve Red Dot Best of the Best" Ödülüne layık görülen Ruy Ohtake Koleksiyonu, banyolarda özgün bir atmosfer yaratıyor.

Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, Brezilyalı efsanevi mimar Ruy Ohtake imzasını taşıyan özel lavabo koleksiyonu ile banyolarda fark katıyor. Roca’nın malzemelerin yüzde 40’a kadar daha hafif üretilmesine olanak tanıyan son teknolojisi Fineceramic® ile hazırlanan ve dört farklı modelden oluşan Ruy Ohtake Lavabo Koleksiyonu; dalgaların kıvrımları, ufkun sürekli değişen çizgisi ve tasarımın en saf formu yumurta gibi organik formlardan ilham alıyor.

Zarif mat siyah tonuyla banyolara yeni bir boyut kazandırıyor

Modern tasarımın estetik bir ahenkle buluştuğu koleksiyon; tezgâh üstü lavabo serisinden oluşuyor. İnce ve estetik bir tasarıma ulaşmak için 5 mm kalınlığında, geleneksel malzemelere göre yüzde 40 daha hafif ve yüzde 30 daha dayanıklı olan koleksiyon; beyaz, mat beyaz, inci, onyx, bej ve kahve renkleri ile tüm banyo tasarımlarına uyum sağlıyor. Ayrıca, geleneksel siyahın zarif mat tonuyla banyo alanlarına yeni bir boyut kazandıran koleksiyon, modern bir tasarım oluşturuyor.

Ödüllü koleksiyon

Ruy Ohtake’nin yumurtanın organik formundan ilham alarak tasarladığı Ruy Ohtake Lavabo Koleksiyonu, Uluslararası Tasarım Ödülü (IDA) ve Prestijli Tasarım Ödülü Red Dot Tasarım Ödüllerinden "Best of the Best" ödülünü almaya hak kazandı. Roca’nın Savana tezgâhları ile tamamlanan Ruy Ohtake lavaboları, bir makyaj ünitesine alternatif olarak kullanıcıya modern ve açık bir saklama alanı sunuyor.

Roca Hakkında :

Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 76 üretim tesisi ile 22 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 2,09 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.

www.roca.com.tr