Beylikdüzü’nün en prestijli lokasyonunda hayata geçirilen Babacan Central, konut kredi faizlerinin yüzde 4’lere yükseldiği bir ortamda; banka kredisiz ve kefilsiz yüzde 1.29 faiz, 60 ay vade ve yüzde 30 peşinat imkanı sunuyor.

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence’ta yükseliyor. Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence’ta yükseliyor.

Babacan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Babacan Yapı, bir yandan İstanbul’un simgesi olan yeni yaşam alanlarını tasarlarken, diğer yandan da markalı konut sektörüne yön vermeyi sürdürüyor. Konuta erişimde ‘ulaşılabilir koşullar’ motivasyonuyla hareket eden şirket, yeni yatırımı olan Babacan Central projesinde, banka ve kefil şartı aranmadan yüzde 1.29 faiz, 60 ay vade ve yüzde 30 peşinattan oluşan yeni bir kampanyaya imza attı. 

Babacan Central  Projesi

TESLİMLER 2025’TE BAŞLIYOR

‘Değerini Artıran’ yapılar inşa etme ilkesiyle 2002 yılından bu yana 4 binin üzerinde markalı konutu, konut alıcısıyla buluşturan Babacan Yapı’nın son yatırımı Babacan Central projesinde teslimlerin 2025 yılının haziran ayında başlaması öngörülüyor. Şehrin yeni merkezinde rezidans, ofis ve AVM’nin yer aldığı Babacan Central projesi; büyüklükleri 1+1’den 4+1’e kadar değişen 747 konut ve 57 ticari üniteden oluşuyor. 

DEPREM GÜVENLİĞİ EN ÜST SEVİYEDE

Son teknolojik kalite standartları ve en son güncellenen deprem yönetmeliklerine göre inşa edilen Babacan Central projesi, şehrin içinde doğal bir yaşam alanı sunmasıyla da öne çıkıyor. Yüzde 70 peyzaj oranı, deprem güvenliği için fore kazık, C40 beton sınıfı ve dünyada kalite standardı olan S420 demir işçiliğinin kullanıldığı Babacan Central; yatırımcılarına güven, estetik, sağlık, konfor ve lüksü bir arada sunuyor. 

Babacan Gardenia Bahçelievler Projesi

İSTANBUL’UN EN ‘KENTLİ’ PROJESİ

Marmara Denizi manzarasına sahip proje ayrıca İstanbul’un ana ulaşım aksı olan E-5’in yanı sıra, metrobüs gibi toplu ulaşım hatlarının hemen yanı başında yer alıyor. Üç blok ve cadde dükkanlarından oluşan Babacan Central, teras jakuzisinden yeşil bahçelere, ferah balkonlardan sosyal alanlara kadar, İstanbul’un en yeni, en kentli projesi olarak dikkat çekiyor. Başlı başına bir cazibe merkezi olan Babacan Central, sayısız kültürel alan başta olmak üzere, AVM’lere, yapı marketlere ve üniversitelere kolayca ulaşım ayrıcalığı sağlıyor.