Mediterra Project Management’ın danışmanlığını Yelda İpekli yapıyor biz de iletişim ajansı olarak çalışmaktayız. Mediterra Proiect Management ile Akdeniz'in Göz Bebe§i Kibris'ta Benzersiz Bir Yasam Firsati

Mediterra Project Management, deneyimli ve güçlü ekibi ile günümüz dünyasinin gelisen ihtiyag, beklenti ve talepleri dogrultusunda cözüm ortagi olmak için kuruldu.

Mediterra Project Management

Dünyanin degisen ritmini yakalayan ve yeniden yorumlayan Mediterra Yönetim Kurulu Baskani Eylem Sakir, Mediterra Project Management olarak yatirimcilarinin yasam tarzin öncelik olarak belirlediklerini ve buna istinaden aradiklar sakin, dogal ve yüksek kalitede yasam imkânini sunduklarini belirtiyor.

Kibris; 3 kitanin izlerini tasiyan cografyasi, yilda 300'den fazla günegli günü, yüksek yasam kalitesi, sehir hayatindan da uzaklasmadan dogal güzelliklerini sunmast ile dünyanin yükselen degeri hâline geldi. Bunun farkindaligi ile yola gikan Mediterra, her türlü proje gereksinimlerini karsilama becerisine sahip oldugu gibi; bünyesinde bulunan son derece yetenekli ve deneyimli proje yöneticileri, iç mimarlar, mimarlar, peyzaj uzmanlari ve danismanlardan olusan güçlü ekibi ile Kibris'ta benzersiz bir yasamin kapisini araliyor.

Mediterra Project Management'in projelerini, yatirimcilar ve gayrimenkul uzmanlaryla paylasmak üzere, global arenada gergeklestirecegi farkli bulusmalar bulunuyor.

Tüm gelismeler için takipte kalin.

Kibris Hakkinda

Son birkag vilda Kibris, yabanci yatirimlan cekmek ve merkez kurmak için ideal olan uluslararasi bir ticaret merkezi hâline geldi. Kibris; modern altyapist, çesitli yetkinliklerdeki çok dilli ve yüksek kaliteli profesyonellerin güçlù mevcudiyeti, is dili olarak Ingilizcenin yaygin kullanimi nedeniyle bölgesel bir is ve yatirim merkezi olarak basarisini gelistirmek için tüm bilesenlere sahip. Bu yil Kibris, teknoloji gruplarinin (Bat/ABD kökenli gruplar dähil) büyük ilgisiyle, önceki villara göre keskin bir artis göstererek; yer degistiren yüksek vasifli çalisanlara, bugüne kadar yaklasik 9.000 çalisma izni verdi. Ayrica birçok grup, ideal IP tutma ve finansman yetki alani olarak Kibris' seçiyor.

Eylem Sakir Hakkinda

Eylem Sakir, hem Kuzey hem de Güney Kibris'ta emlak, vergi ve ticari konularda uzmanlasmis öncü bir avukattir. Avrupa'da, Güney Kibris'ta ve Kuzey Kibris'in önde gelen hukuk bürolarindaki 15 yillik çalisma deneyiminin ardindan, ulusal ve uluslararasi hukuk anlayistyla, müvekkillerine özel hizmetler sunmak için kendi hukuk bürosunu kurmus ve Kibris'in en büyük insaat sirketleri, emlakçilar ve yatirimcilan ile çalismistir.

Dünyanin her yerinden farkli yatrim müsterileri hakkinda kazandigi deneyimler ile hem Kuzey hem de Güney Kibris'ta güvenli ve kärl emlak yatrim firsatlar sundugu Privileged Investment Ltd. sirketini kurmustur.

Daha sonra bölgede emlak yatiriminda uzmanlasan girisimcilerle, Kibris'ta emlak satin alma firsatlari sunmak icin Mediterra Proje Yönetim Sirketini kurar.

Mülkiyet, vergi ve ticari konularda uzmanlasmis olan uluslararasi ödüllü Avukat Eylem Sakir, ayni zamanda mentor ve konusmaci olarak da birçok projede yer almaktadir.