Son yıllarda artık insanlar küçük doğa içinde yaşam düşündükçe bu yönlü talepler artış gösteriyor bunu fırsata çevirmek isteyen bir takım kişiler ,firmalar sizleri uygun fiyatlı ve çok cazip seçenek sunarak arsa sahibi olabilirsiniz google, fecebook ,insagram gibi sosyal medya reklamalrı vererek insanlara görsel olarak cazip şeyler sunuyoruz diyerek bir çok kişiyi mağdur etmeye başladılar.

Arsa Alırken Kesinlikle Uzman Bir Kişiden Fikir Alın

Pandemi ve deprem felaketi konuttaki beklentileri değiştirdi. Az katlı, doğada bir yaşam hayal edenler müstakil ev ya da tiny house tipi yapılara yönelince bu alanda satış yapan firma sayısında patlama oldu. Ancak uzmanlar uyarıyor; fiyatı ya da sunulan proje görselleri cazip gelse de araştırmadan alım yapılmamalı. Yoksa bir dönemin konut mağdurları gibi arsa mağdurları da doğabilir.

imarlı_arsa

Tarlaları arsa diye satan bir çok kişi ve firma görebilirsiniz tarım alanları kesinlikle imara açılacak imara çok yakın gibi size söylenen o laflara inanmayın ,yok biz yılların firmasıyız yüzlerece binlerce kişiyi arsa sahibi yaptık yalanlarına kesinlikle inanmayın.

arsa

Özellikle İstanbul çeperleri olan Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Şile, Ağva , gibi ilçelerde tarla vasfında olan yerleri sizleri arsa sahibi yapalım diyen Tiny Hose koyacağız bunlar için yerler satıyoruz diyen bir çok sizleri mağdur edecek firmalar türedi , kesinlikle uyanık olun bu sözlere kesinlikle inanmayın, Arsa vasfında değilse imar yoktur bu gibi yerlerde ve Tarla olan yerleri arsa fiyatına satın almış olursunuz.