Aracınızın sonbahara hazırlıklı olması, güvenli ve sorunsuz bir sürüş deneyimi için büyük önem taşıyor.

Dökülen Yapraklara Dikkat

Sonbahar, yaprakların döküldüğü ve tozların rüzgarla birlikte havada uçuştuğu bir dönemdir. Dökülen yapraklar aracınızın yüzeyinde birikebilir ve zamanla çürüyerek aracınızın boyasına zarar verebilir. Bu nedenle, aracın dış yüzeyini düzenli olarak temizlemek gerekiyor. Expert by Fakir Cilalı Oto Şampuanı Saruhan Kimya Ar-Ge ekibi tarafından araçların özel yüzeylerine uygun içerikle geliştirildi. Ürün, derinlemesine temizlik sağlarken, araçların boya ve kaplaması üzerinde herhangi bir iz, leke, çizik oluşturmuyor. Düzenli bakım ve temizlik ile araçların boyası uzun ömürlü hale gelirken, parlaklığı da uzun vadede korunuyor.

Yağmur ve Buğulanma İçin Çözüm

Yağışlı hava ve düşen yapraklar camlarda kir, leke oluşturabiliyor. İyi bir görüş sağlamak için iç ve dış camları düzenli olarak, mikrofiber bez kullanarak temizlemek büyük önem taşıyor. Ayrıca buğulanmaya karşı da önlem almak gerekiyor. Expert by Fakir Buğu Önleyici, soğuk ve yağmurlu havalarda buğulanmayı önleyip, buğulanmayı uzun süre engelliyor. Leke ve kalıntı bırakmadan cam yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor.

Expert By Fakir yağmur kaydırıcı ise, camlarda oluşan damlaların rüzgarla kaymasını ve kirlerin yüzeye tutunmasını önleyerek sürüş güvenliğini artırıyor. Uygulandığı yüzeyin üzerini kaplayarak tamamen görünmez bir katman oluşturuyor ve cam yüzeyin dokusunda, görünüşünde veya renginde hiçbir değişiklik oluşturmuyor.   

4 Mevsim Koruma

Soğuyan hava, araçların soğutma sistemi için önemli bir faktördür. Bu dönemlerde soğutma sistemi sıvı seviyelerini kontrol edip, antifriz seviyesini uygun olacak şekilde ayarlamak gerekiyor. 4 mevsim üstün koruma sağlayan Expert by Fakir Radyatör Antifirizi, benzinli ve dizel araçlarda güvenle kullanılabiliyor. Mono etilen glikoz bazlı ürün, soğuk havalarda donmaya karşı, sıcak havalarda su kaynatmaya karşı etkili çözümler sunuyor.