Ankara’nin Yeni Yasam Tarzi Konut, ofis, otel, ticari alanlar ve sosyal donatılarla yeni nesil karma yaşamın merkezi olan Cubes Ankara, kültür sanat alanları, gösteri merkezi, gurme lezzetlere ev sahipliği yapacak cafe&restoranları, alışveriş noktaları ve spor alanları ile şehrin merkezi Çukurambar’da, yatırım değeri yüksek, avantajlı bir lokasyonda yükseliyor.

Cubes Ankara-cafe

1+1 ve 6+1 arasında değişen daire tipleri ile rezidans konforunu, modern şehir hayatını ve mahalle sıcaklığını bir araya getiren ayrıcalıklı bir yaşam Cubes Ankara’da sizleri bekliyor. Hayalleri için sınır tanımayanlara özelSky Cube daireler, şehrin ışıltısını evinize getirecek.

Cubes Ankara otel

Cubes Ankara’da modern mimarisi ile ferah ve kullanışlı yaşam alanları, avantajlı konumu ile önü hiç kapanmayacak sınırsız şehir ve orman manzarasını beraberinde sunuyor. Cubes Ankara’nin tüm daireleri, doğal havalandırmadan en iyi şekilde yararlanmanız için tamamen açılabilir pencere tasarımına sahip. Daha fazla açık hava isterseniz, kat bahçeleri tüm konforuyla sizi bekliyor.

Cubes Ankara’da huzurunuz ve rahatınız için her detay düşünüldü. Kat araları, gürültüyü engelleyen izolasyon sistemleriyle donatıldı. Cubes Ankara yalnızca bugünün değil, yarının ihtiyaçlarına da cevap verebilecek bir mimari anlayışla dizayn edildi.

Ankara’nin Yeni Modasi Ruhunuzu besleyecek kültür sanat etkinlikleri, günün her saatinde size nefes aldıracak kat bahçeleri ve yeşil alanlar, gökyüzüne kulaç atabileceğiniz havuz, kat aralarında yer alan koşu parkurları, yoga ve fitness alanları, dünya mutfaklarından lezzetler sunan cafe ve restoranlar, tüm günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz ticari alanlar Cubes Ankara’da sizin için tasarlandı.

Cubes Ankara’nin 11. ve 27. katlarında yer alan gökyüzü parkurları sizi bambaşka bir koşu deneyimine davet ediyor. 360° Zone’da koşu parkurunun yanında; sinema salonu, çocuk oyun parkı, fitness salonları, müzik ve sanat odaları sizi bekliyor.

Ankara’yı kimsenin görmediği bir şekilde görmek, gökyüzünde yüzmekCubes Ankara’da mümkün.

Cubes Ankara-havuz

Cubes Ankara aile, doğa ve hayvan dostu bir proje olarak tasarlandı. Çocuklarınızın güvenle ve özgürce koşup oynayabilecekleri, evcil hayvanlarınızı gezdirebileceğiniz ve açık havadan doyasıya yararlanabileceğiniz yemyeşil ortak alanlar, tüm ailenin bir arada keyifli vakit geçirmesi için planlandı.

Nefes almaya, keyifli bir yürüyüş yapmaya ya da sevdiklerinizle birlikte açık havada sohbete dalmaya ihtiyacınız olduğunda Cubes Ankara’da yaşamanın ayrıcalığını daha da iyi anlayacaksınız.

Konserden tiyatroya, sergiden sinemaya sanatın her dalı hayatınızla iç içe ,Cubes Ankara’da.

Ankara’nin Yeni Çalisma Alani Cubes Ankara, modern ve ferah ofis alanları, çalışma ortamını daha verimli kılan tasarım anlayışı, geniş otoparkı ve şehir manzaralı kat bahçeleriyle, işinize keyif ve konfor katacak onlarca detaya sahip.

Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi olan Vakıf GYO, VakıfBank Finans Grubu ve TOKİ iştirakidir. 12 Ocak 1996 tarihinde kurulan ve ‘Geleneğin Gücü, Geleceğin İnşası’ anlayışıyla kuruluşundan bu yana finanse ettiği projelerle hem yüksek portföy getirisi sağlayan hem de yatırımcılarına kazandıran Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmaktadır. Bu yıl, 25. yaşını kutlayan Vakıf GYO’nun portföyünde, ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz eden ve fark yaratan dış cephe tasarımıyla geleneksel mimarimizi yansıtan, sembol bir yapı haline gelecek İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, İstanbul Maltepe’de yer alan konut projesi Tablo Adalar, İzmir Konak’ın sembol projelerinden biri olan Medyan 35 ve Ankara’da şehrin merkezinde, Çukurambar’da hayat bulan Cubes Ankara yer almaktadır.