Alumil Türkiye CEO’su George Nathanail’in ev sahipliğinde düzenlenen buluşma markanın prestij projeleri arasında yer alan Perdix Şarap Evi’nde yapılırken, etkinliğe İzmirli mimarlar yoğun ilgi gösterdi.

Alumil Türkiye CEO’su George Nathanail, yaklaşan yeni yıla dair iyi dileklerini paylaşarak başladığı açılış konuşmasında, başarıyla geride bıraktıkları yıl için de tüm Alumil ekibi ile iş ortaklarına teşekkür etti ve

Alumil Türkiye, İzmir’de mimarlar ile bir araya geldi1

“Geliştirdiğimiz mimari alüminyum sistem çözümleriyle dünyadaki birçok ünlü projenin tasarım odaklı global çözüm ortağı olarak mimarlığın gelişimini desteklemeye büyük önem veriyoruz.

 

Pandemiyle birlikte yaşanan küresel zorluklara rağmen Alumil Ailesi olarak 2022 yılını başarıyla tamamladık. Bu başarıların arkasında, müşterilerimizle kurduğumuz şeffaf ilişkinin başrolünde ve insanların günlük hayatını geliştirme vizyonumuzun tam merkezinde yer alan ‘çalışan ve paydaşlarımızın’ emeği çok büyük. Bu müşteri odaklı bir firma olduğumuzun da en büyük göstergesi.

 

Her geçen gün işlerimizi geliştiriyorsak ve yenilikçi projelere imza atıyorsak, bu sizlerin sayesinde. Son 7 yılı Türkiye ofisindeki görevlerim olmak üzere 17 yıldır yer aldığım Alumil’de 2023 yılında da sürdürülebilir bir yaklaşım ile ‘yeşil’ mimariye uygun, üstün kalite ve performansa sahip minimalizm odaklı alüminyum sistemleri geliştirerek, insanların günlük hayatını iyileştirme vizyonumuza odaklı kalmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Nathanail’in konuşmasının ardından söz alan Perdix Şarap Evi Mimarı Noyan Mimarlık Kurucusu Noyan Umur Vural ve Perdix Şarap Evi Alumil Uygulayıcı Mimarı ve DMA Mimarlık Kurucusu İdris Duman da konuşmalarında, Alumil’in yüksek kalitesine duydukları güvene dikkat çekerek, bu değerli iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini dilediler.

Dünyanın dört bir yanında güçlü yapılanma

‘Küresel Düşün, Yerel Davran’ vizyonu doğrultusunda her kıtada global varlığını büyütmeye devam eden ve 6 ülkede (Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Bosna Hersek) 12 üretim tesisi bulunan ALUMIL, dünyanın dört bir yanında 32 iştirak ve 10.000 paydaş ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Alumil faaliyetlerini Dubai, New York, Romanya, Sırbistan, Kosova, Hindistan, Rusya, Kıbrıs, Avustralya ve daha pek çok ülkede sürdüren ALUMİL, 30 yıldan uzun bir zamandır küresel ölçekte çözümler tasarlayıp geliştirerek ve her pazarın yerel ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş ürünler sunuyor.