Carrier Avrupa Başkan Vekili ve Genel Müdürü Didier Genois, Carrier Avrupa Fabrika Operasyonlarından Sorumlu Gilles Donnat ve Carrier Avrupa Satış Direktörü Atallah Musleh’den oluşan ekibe hem fabrika hem de AR-GE ve üretimdeki yenilikler hakkında bilgi verildi.  

 

Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette Carrier Avrupa ekibine, Ar-Ge ve üretim ekibi tarafından ürünler ve üretim hatları ile ilgili yenilikler aktarıldı. Ayrıca, fan coil, klima santrali ve rooftop üretim hatları ve cihaz test laboratuvarları hakkında kapsamlı bilgi verildi. 

Alarko Carrier Gebze Kompleksi, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde 60.000 m² alanda kurulu, 20.000 m² kapalı üretim alanı, 2.000 m² ofisleri, 2.000 m² test ve araştırma geliştirme binası ile sosyal ve eğitim tesislerinden oluşan modern bir kompleksten oluşuyor. Tesiste merkezi klima alanında; klima santralleri, çatı tipi klimalar, fan coiller, ısıtma ve soğutma bataryaları, su basınçlandırma alanında; dalgıç pompalar ve motorları, sirkülasyon pompaları ve hidroforların üretimi yapılıyor.

Alarko Carrier Hakkında

Gebze ve Dudullu’da toplam 96.000 m2 alan üzerine kurulu üretim tesislerinde ısıtma, soğutma ve su basınçlandırma sistemlerinin üretimini sağlayan Alarko Carrier iklimlendirme sektörünün önemli üreticileri arasında yer alıyor. Ayrıca Alarko Carrier, dünyanın önde gelen üreticilerinin distribütörlüğünü yaparak bu ürünleri tüketicilerine sunuyor. Üretici kimliğinin yanı sıra Toshiba markasıyla bireysel klimaların, ısı pompalarının ve aynı zamanda Carrier ve Wolf marka ürünlerinin ithalatını ve satışını gerçekleştiriyor. Değişen tüketici ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda üstün teknolojili ürünler geliştiren Alarko Carrier, 5 kıtada 65 ülkeye ihracat yaparak global ölçekli projeleri ile Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor. Müşteri odaklı hizmetini yurt içinde de sürdürerek ülke genelinde 262 bayi, 290 servis ve satış sonrası servis ağıyla tüketicisine ulaşıyor.  

Alarko Holding çatısı altında bulunan Alarko Carrier, lider ve bağımsız uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in yayımladığı “Türkiye’nin En Değerli 100 Markası” listesinde Isıtma-Soğutma-Havalandırma kategorisinde 4 yıl üst üste yer alan tek markadır.