Avaztürk.com'un haberine göre Sıfır araçlarda yaşanan stok sorunu ve döviz kurunun her geçen gün yükselmeye devam etmesi, sıfır araç alımlarını giderek zorlaştırmaya devam ediyor. Her yeni ayda yeni bir zamla güncellenen fiyatlarla beraber, araç sahibi olmak isteyen vatandaşların çoğu ikinci el opsiyonlara yöneldi. Bankalar, ikinci el araçlar için gösterilen yoğun talebin üzerinde harekete geçti ve ikinci el taşıt kredilerini tek tek açıkladı.

Akbank’tan İkinci el taşıt kredisi için kaçırılmayacak fırsat1

İkinci el araç alımları için, Akbank da taşıt kredisi veren bankalardan bir tanesi oldu. Akbank İkinci El Taşıt Kredisi ile 48 ay vade imkanından yararlanabilir ve esnek ödeme planıyla zorlanmadan araç sahibi olabilirsiniz. Kredinin koşulları, Akbank resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı.

İKİNCİ EL ARAÇ ALIMLARINDA AKBANK’TAN KAÇIRILMAYACAK KREDİ!

Sıfır araç stoklarında yaşanan sorun, yükselen döviz kuru ve enflasyon verileri, sıfır araç alımlarını zorlaştırmaya devam ediyor. Pek çok sürücü hem kesesine hem de ihtiyaçlarına hitap eden ikinci el araç opsiyonlarına yönelmiş durumda. İkinci el araçların gördüğü rağbet üzerine bankalar harekete geçti ve ikinci el taşıt kredisi fırsatlarını açıklamaya başladı.

İkinci el taşıt kredisi veren bankalardan biri de Akbank oldu. Akbank, 48 ay vade imkânı ve esnek ödeme planıyla ikinci el araç almak isteyen vatandaşlar için kredi limitlerini açıkladı.

 

48 AY VADE İMKANIYLA ANAHTAR ANINDA CEBİNİZDE!

Akbank İkinci El Taşıt Kredisi’nin detayları, Akbank resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Buna göre, 100 bin TL kredi kullanımına 12, 24, 36 ve 48 ay vade imkânı tanındı. Taşıt kredisinde 12 ay vade için faiz oranı yüzde 2,15 olarak belirlendi. 24, 36 ve 48 ay vadede ise faiz oranı yüzde 2,15 olarak açıklandı. Taşıt kredisi kullanmak için gelir belgesi ibrazı zorunlu olup mevcut kredinin taksiti hane gelirinin yüzde 50’sini geçmemelidir.