Benzinliklerde kuyruk olmaya başlayacak gibi görünüyor bu zamlar insanları yaşanmaz hale getiriyor. Akaryakıt fiyatları adeta uçtu. Her yeni günde araç sahipleri gözlerini zamla açıp zamla kapatır oldular. Bugün alınan bilgilere göre yine zam geliyor hazırlıkları yapın.

Geçtiğimiz haftalarda motorine gelen önce 1,5 TL'lik ardından gece yarısı gelen 1,07 TL'lik zam sonrası benzin fiyatlarının da katlanması ile akaryakıtta vatandaşın psikolojik sınırı 50 TL'ye dayandı.Akaryakıtta yeni zam beklentisi artıyor! Güncel akaryakıt fiyatlarında değişim var mı? Benzin kaç TL?

otomobil-satışları -arttı

Ayar kaçtı! ZAM ZAM ZAM tarih verildi depoları doldurun: Benzin 45 TL, Motorin 40 TL, LPG 20 TL'ye dayandı tutabilene aşk olsun- Vatandaşlar 50 TL'ye çıkacağını tahmin ettikleri akaryakıt için kısa vadede zamların durmadan devam etmesi sonucu benzinin 45'e motorinin 40'a LPG'nin ise 20'yye dayanacağı ön görülüyor.

BUGÜN NEYE NE KADAR ZAM GELDİ?

Bugün Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,07 TL zam geldi. Zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında motorinin litre fiyatı 36.39 liraya, Ankara'da 36.88 liraya, İzmir'de 37.07 liraya, Bursa'da 36.93 liraya, Adana'da 37.33 liraya, Diyarbakır'da ise 37.53 liraya yükseldi. Son zammın ardından motorin fiyatı son 2 ayda yüzde 88 yükselmiş oldu. Akaryakıt fiyatları değişiyor: Okumadan almayın! Motorinde üçüncü değişiklik yola çıktı! İşte 2 Mayıs 2023 Gaziantep güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları

LPG'YE DE ZAM GELİYOR

LPG’ye ise 2 Ağustos Çarşamba günü 2 liralık zam gelmesi bekleniyor. Öte yandan LPG'ye 2 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak şekilde 2 liralık zam bekleniyor. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 35,35 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 36,09 TL'de satılıyor.