Gayrimenkul sektörüne binlerce daire kazandıran Akar Yapı, 2025 yılına kadar 5 bin depreme dayanıklı daireye imza atacak. Kartal’da inşaatı süren Yakapark projesiyle bu hedefe yaklaşan şirket, yatırımcılara proje aşamasında ve sonrasında yüzde yüz kazandırma taahhüdü vererek güvenli yaşam ve kazançlı yatırım fırsatı sunuyor.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle giderek daha da önem kazanan depreme dayanıklı projeler, inşaat sektörünün bir numaralı gündem maddesi olmayı sürdürüyor. Gayrimenkul ve finans sektöründeki köklü tecrübelerini tek bir çatı altında birleştiren Akar Yapı, güvenilir, depreme dayanıklı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarına sahip projelerine hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’un her iki yakasında geliştirdiği depreme dayanıklı projeleriyle şehrin mimari dokusuna yenilikçi bir yaklaşım tarzı kazandıran şirket, yatırımcılara güvenli, huzurlu bir yaşam alanı vaat ediyor.

Projeleriyle gayrimenkul sektörüne binlerce depreme dayanıklı bina kazandırarak sektörün gelişimine yön verdiklerini kaydeden Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen AKAR, 2025 hedeflerine ilişkin şu bilgileri verdi:

Yakapark Projesi ile Hedefe Yaklaştı.

Sektörde köklü tecrübeyi yenilikçi yaklaşımla buluşturan bir şirket olarak güvenilir yapı unsuru, önceliklerimiz arasında ilk sırada yer buluyor. Bu kapsamda 2025 yılına kadar 5 bin daireyi sektöre kazandırmayı hedefliyoruz. Kartal’da yeni normale uygun, depreme dayanıklı şekilde hayata geçirdiğimiz Yakapark projemizle bu hedefe daha da yaklaştık. Yakapark projemizle sadece depreme dayanıklı dairelere imza atmıyor aynı zamanda projemizin balkonlu, ferah daireleri ile şehir merkezine yakın ancak gürültüsünden uzak kalmak isteyenleri mahalle konseptiyle buluşturuyoruz. 

Kendi enerjisini üreterek enerji verimliliği sunan projelerin giderek yükselen bir trend haline geldiğine dikkat çeken Figen AKAR, “Yakapark projemiz yağmur sularının arıtılması ve güneş enerjisi sistemleriyle doğa ile dost bir yaklaşım, sosyal donatıları ile de huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Projemizin sunduğu bu ayrıcalıklara yeni evim konut projesi ile %0,69 oran, 15 yıla varan vadelerle ödeme imkânı ile yatırımcılarımıza ekonomik ödeme kolaylığı sunuyoruz. Projemiz metroya yürüyüş mesafesinde, AVM, okul ve hastane gibi önemli noktalara yakın konumuyla yatırımcıların merkezi lokasyon arayışlarına yanıt veriyor. Geniş sosyal sonatı alanlarıyla da yatırımcıların doğanın içinde izole yaşam beklentilerini karşılıyor” ifadelerinde bulundu.