Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimler sonrası 2024 yılında da yerel seçimlere hazırlanırken AK Parti'nin İstanbul adayının kim olacağı kulislerde en çok merak edilen konulardan birisi.

İstanbul Belediye Başkan adayları 2 kişiye düşmüş durumda bunlar kimler bir çok İstanbullu yeni İstanbul Belediye başkanı adayını merakla bekliyor 1. Sırada Eski bakanlardan ve İstanbul’u çok iyi bilen İstanbul sorunlarını çözecek tek bir kişi diyeceğimiz Murat Kurum ilk sırayı alıyor.

Belirlenmiş adaylar bulunuyor ama biraz daha beklememiz gerekecek özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir konusunda. 15 Ocak öncesi İstanbul adayının özel bir programla açıklanması gündemdeydi şu an bu plan masadan kalkmış değil. Ancak İstanbul'un da 15 Ocak'a kalma durumu var. Çünkü ilçeler de açıklanacak.

ANKET ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İstanbul için de iki isimden biri olacak. Belki de zaten kamuoyu önünde çok konuşulan isimlerdir bu kişiler. AK Parti'de bir karar mesaisi var. Başkan Erdoğan şu an kurmaylarıyla birlikte toplantıda.

AK Parti Manisa Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi AK Parti Manisa Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi

Bazı illerde anket çalışmaları sürecek. Bu sonuçlara göre Başkan Erdoğan değerlendirerek adaylarını açıklayacak. Bunun yanında farklı toplantılar da yapılıyor.