Agro Global Group Company, kripto dünyası ve gerçek tarımdaki başarıları için iş birliği planlarını açıkladı. İngiltere merkezli tarım şirketi Agro Global Group, blockchain teknolojisi ile gelecek nesillerin geleceği için oldukça önemli olan tarım ve gıda alanlarındaki yatırımlarına devam ediyor.

Tarım ve teknoloji konularında uzman akademisyenler, çeşitli sektörlerden iş insanları, etkili sosyal medya figürleri ve basın mensuplarından oluşan geniş bir katılımcı kitlesi bu özel etkinlikte bir araya geldi.

Etkinliğin ana konuşmacıları arasında Agro Global Token CEO’su Orkut Kaksa, Ali Zihnioğlu ve Prof. Dr. Metin Turan yer aldı. Bu isimler, tarımın geleceği ve teknoloji entegrasyonu hakkında kapsamlı sunumlar gerçekleştirdi.

Agro Global Group CEO’su Orkut Kakşa “

agro

AGRO GLOBAL GRUP LIMITED ,Agro global yatırım aş olarak şirketin karlılık durumlarını 1 yıl gibi sürede artırarak arazi alımları yapmaya başladık. 2022 ocak ayı itibari ile real tarım alanlarındaki uzmanlığı ve sahadaki profesyonel ekipleri ile blokchaın sektörüne giriş yaparak sektörün dinamikleri ve  tarımdaki problemleri ele alarak 32 kişilik ekibimiz ile gerek sahada gerek agro global token gelişim sürecinde tüm gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz.

Gerçek tarımsal faaliyeti blockchain teknolojisi ile birleştirerek sürdürülebilir tarımsal büyüme sağlamak ve güvenilir, güvenli bir dijital para birimi aracılığıyla tarımla ilgilenmeyenlerin bile projemiz aracılığıyla tarımsal gelirden pay almasını sağlayacak” dedi